Възможно ли е да настроя по някакъв начин (дори и с допълнителна програма) различна резолюция за всеки потребител в Windows XP Pro?
Възможно ли е да настроя по някакъв начин (дори и с допълнителна програма) различна резолюция за всеки потребител в Windows XP Pro?
Aбе и аз се интересувах преди време (май в друг форум беше) ама не получих реално работещи резултати. С допълнителна програма сигурно има начини, ама не се сещам в момента. Може би Power Strip по някакъв начин може да се настрои да пуска автоматично новата разделителна при смяната на потребителите, ама не съм пробвал.
[]
Програмата не работи в профил на потребител с ограничени права, а и няма настройка за отделни потребители...
Няма начин някой програмист да не е наравил нещо за целта!
Въпроса е как да го открия?...
Все пак благодаря - идеята бе добра, почти успях да го излъжа [xx(]
п.с.: http://support.microsoft.com/default...&Product=winxp
...явно може да стане само с програма!
Защо съм останал с впечатлението, че всеки потребител си има различна резолюция в XP? Или ти искаш да можеш централно ги сменяш?
...не знам защо си останал с това грешно впечатление? [8D]
Искам просто всеки потребител да си избира сам резолюцията:
Баща ми като налази компа, за да си прочете новините или да играе бридж по интернет, я сменя на 800х600, защото не вижда добре в тези приложения. Когато вляза аз трябва да си я оправям всеки път... [xx(]
...обяснението е в линка към официалния FAQ-site на MS, който съм посочил по-горе.
Вероятно въпросът опира до програмиране и се надявам темата да предизвика интерес у някой с познания в областа.[]
най-интересното е че при 98 всеки потребител си е с неговата резолюция а в по горните версии наистина не става.