Резултати от 1 до 9 от общо 9

Partitioning дяла изчезна

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Живее в
    Варна

Един диск от 40 GB бе разделен на 3 Linux дяла и един NTFS (голям).Реших да изтрия Linux дяловете и да ги направя NTFS.Изтрих ги и като трябваше да направя нови NTFS дялове fdisk каза нещо не може permission denied.Пробвах да видя какво става на диска с P пак каза не може.В момената въпросния диск не се намира от Windows а и другия дял (NTFS-големия) на него имам информация която не искам да затривам.Пиша в софтуер защото диска е читав , но не разбрах защо така изведнъж се чезна.Ставало е и преди , но тогава нямаше нищо на него.Съвесем на кратко какво да направя за да мога пак да имам достъп до нещата на диска

2.  

3. Тук е от
    Dec 2003

Добре де, каква марка е диска? Пробвай с фирмен софтуер.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Опитай да закачиш диска като slave на компютър с инсталиран Windows, който да може да чете NTFS и използвай примерно Partition Magic, за да видиш какво се е случило с дяловете ти.

Друг вариант - cfdisk от Linux-дистрибуция, аз съм ползвал Slackware 9.1 - само че трябва да имаш повечко опит и познания (доколкото те познавам от форума, мисля, че ще се справиш).

5. Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Живее в
    Варна

Samsung SPN40.Slero тук малко не съм обяснил.Значи те са два диска един 15 и 40.Големия се загуби след като стана това което съм написал.Сега си има Win на другия , но нямам никакъв достъп (просто не се намира )до големия карам само на малкия.XP не намира големия диск , а fdisk казва че няма нищо на него , а трябва да е останал един дял.Тя бяха един boot за lnx , един swap, и инсталационен, и един NTFS.Аз изтрих само дяловете на Lnx-a.И сега изчезна целия диск , с него и NTFS дяла който ми трябва

6. Member
    Тук е от
    Dec 2003

На кой диск ти е SWAP дяла ???-него с fdisk не можеш да изтриеш. Та, ако не го видиш с Partition Magic не си губи времеето ,бягай в най-близкия сервиз :-(

7. Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Живее в
    Варна

Samsung SPN 40

Linux boot Linux Swap Linux ins NTFS

Win намира диск , но не показва какво има на него ( само като устроиство се намира ).Сигурен ли си че не се трие защото аз много пъти точно с fdisk съм delete

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2003

Имсталираи бота на Partition Magic 8 и програмата?!

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

сега съм малко зает - иначе щях да го оправя

изтегли си ndd.exe за под MSDOS

и я пусни - това оправя много неща които други не могат

а ако я нямаш - Norton system work - ndd за Windows

11. Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Живее в
    Варна

Аз не бързам и гледам да не предприемам действия , защото не съм много на ясно с тези методи.Ще я дръпна и ще поогледам ако има нещо пак ще питам.

P.S Големия син Спомням си беше писал за малкия , който бил напът.Да ти е жив и здрав

P.S II пуснах я има там опции коя да цъкна обаче ? Каза нещо за директен достъп и това можело да повлияе на програмата и да функционира некоректно.Изкара ми само дяловете , който имам а този , който се скри ( и ми трябва ) го няма

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 5
    Последно: 29-11-09, 01:26
  2. Отговори: 9
    Последно: 06-03-09, 15:01
  3. Tъп въпрос за partitioning на Server 2003
    От MetalMilitia във форум Windows
    Отговори: 2
    Последно: 29-12-06, 11:15
  4. Отговори: 5
    Последно: 08-12-05, 14:49
  5. Губи ми се място на дяла с вин
    От spoofer във форум Windows
    Отговори: 5
    Последно: 10-06-05, 14:12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе