Понятие си нямам дали тук или в софтуер трябва да се пусне този въпрос, но ...
Проблемът ми е, че си омацах софтуера и уиндоуса взе да ме плаши. Много съм добра в това отношение, просто равна нямам [:I]
Дилемата:
FlashGet след изтегляне на файлове от мрежата ги слага в неговата си папка "Свалени", като разбира се аз му задавам точното място на хард диска ми. Днес реших да преместя тези файлове от папка "<font color="red">Свалени</font id="red">" в съответните "Softwere", "Game", "mp3" в самата програма, просто за да си изчистя мястото в <font color="red">основната</font id="red">.
В следстие на това всички файлове са си променили първоначалното местоположение и сега са в "С" дяла ми <font size="1">(съответно "Softwere", "Game", "mp3")</font id="size1">.
Притеснява ме това, че "С" дяла се препълни след по-горе изброените "невероятно потресаващи" мои действия и "пищи", че няма повече място.
Понеже не знам кое от къде е копирало или преместило и дали програмите трябва да се изтрият или възтановят на същото място...
Питам: Как мога да върна в първоначално състояние мястото им?
Едва ли някой ще разбере какво питам, понеже вече аз самата се обърках... Боже, `що ми трябваше да пипам [?]