Не ми е ясно що когато си иска се включва тоя FlashGet.Искам да си изтегля нови driveri na NVidia но не се вкючва.Когато става въпрос за mp3 нема проблеми[!]<font color="black"></font id="black">
Не ми е ясно що когато си иска се включва тоя FlashGet.Искам да си изтегля нови driveri na NVidia но не се вкючва.Когато става въпрос за mp3 нема проблеми[!]<font color="black"></font id="black">
Трябва евентуално да му кажеш за какви файлове да се включва: явно е настроен за МР3, трябва да добавиш и EXE (Properties->Monitor->Monitor these types - тука пишеш да речем ЕХЕ, ама ако вече го пише не знам)
Не ми е ясно каква връска има с монитора FlashGet или аз нещо не разбирам
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by jax
Не ми е ясно каква връска има с монитора FlashGet или аз нещо не разбирам
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Ти отиде ли там да видиш за какво става дума изобщо?
В случая "Monitor" се превежда "наглеждам, контролирам".
В този прозорец, който точно ти е показал laMARTIN се задава FlasGet-a кой файлове да наблюдава и реагира при кликане...
За да не се объркаш пусни си опцията Show DropZone от иконката му в SysTray-a и каквото искаш да изтеглиш само го завлачи (drag) до DropZone-a
a moje bi s "Download with flashget" ot conteksnoto menu na desniq buton warhu linka.