понякога като затварям Интернет експлорера ми се появяваше следното съобщение
а от вчера и от опит да се отвори писмо с прикачена картинка през Incready mail дава същата ситория можете ли да ми кажете какво е точно и кое го поражда?
понякога като затварям Интернет експлорера ми се появяваше следното съобщение
а от вчера и от опит да се отвори писмо с прикачена картинка през Incready mail дава същата ситория можете ли да ми кажете какво е точно и кое го поражда?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">понякога като затварям Интернет експлорера ми се появяваше следното съобщение
<div align="right">Originally posted by glarus - 12/11/2004 : 09:47:35</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Повредило ти се е ехе-то на пощенската програма. Преинсталирай я. Прилича ми на последствие от вирус.
Абе май не е това. И на мен ми гърмят понякога някои програми с подобно съобщение.
Мислех си да не е проблем с паметта, но го прави на модул с TwinMOS BH-6 чипове, работещ на 333 MHz, егати... [xx(]