а са де?! От де ми излезе тоя енглиш не знам! Мъча се да го махна и не ще. Някакви идеи?
Windows 7 Ultimate 64
а са де?! От де ми излезе тоя енглиш не знам! Мъча се да го махна и не ще. Някакви идеи?
Windows 7 Ultimate 64
еми не. Виж сам, че в настройките го няма англииския, и просто ме дразни, щото като си ползвам шорткъта, между бг и френски трябва да натискам повече пъти, за да прескоча англииския. Амаааа и цер не съм се напъвал да търся, щото ме мързи яко и предпочитам някой друг да го намери на мое място
Добави английски в настройките и после го махни
Господа ,пишете на френски за да може мосю да ви разбира регионалните ти сетинги за коя държава са ?
Рестартирай компа и провери пак. На мен понякога между българския и английския ми се появява така руски. Ситуацията е абсолютно същата като при теб и не мога да схвана кога се появява. След рестарт го няма и така до следващия път...
оправих се аз. Че ме е натиснало от оня ден едно отравяне и вече не знам де да дена глава. Пребягванията от компа до клозета ми пречеха много. Та бях решил първо главните проблеми да отсраня :D
Деинсталирах английския и се оправи работата
да, точно той. Той по начало си ми седи в имиджа. Имиджът, от който инсталирам и съм си правил. В него има английски пакет, кйто ми служи, за сеткомци в нужда. Демек, кат ми трябва прехвърлям на английски, консултирам и съм готов, за обяснения. Така, че вината е в сеткомци. Искам парично обезщетение, иначе ше ви влача по съдилищата, гадове мръсни такива.