Здравейте, проблема ми е следния – Звуковата карта на компютъра ми е свързана с чинчов кабел с уредбата и от там слушам музика. Звука на компютъра съм намалил максимално за да мога да увеличавам и намалявам от уредбата. Преди 3 седмици си смених дънната платка (Елитгруп) и я замених с Гигабайт (пак с вградена звукова карта). Та съществото на пролема ми се крие в това, че като уредбата е включена и от компютъра не свири музика се чуват странни звуци, като зарежда някоя програма пак. Със слушалки вирзани отзад се получава пак същото. Трябва непрекъснато да слушам музика за да не чувам тези (вече много досадни) шумове. На старото дъно имах съшия проблем.Записах и замият звук - http://s21.hit.bg/REC00001.WAV , който се чува да речеме като местя мишката. Ако натискам бутоните или отварям някоя програма се получава нещо като тропот на коне.
Настройките на звука са ми стандартни, но пробвах всички видове настройки и пак не спря. Ако на някой му се е случвал този проблем и може да ми помогне по някакъв начин ще се радвам да ми сподели. Благодаря ви.