моля някои да ми помогне ако знае как да си оправя сд-то
заключих го с програмата star**** и сега като го отключа не ми показва сд-рома ако някои знае как да си го оправя много ще съм му благодарен.благодаря предварително.
моля някои да ми помогне ако знае как да си оправя сд-то
заключих го с програмата star**** и сега като го отключа не ми показва сд-рома ако някои знае как да си го оправя много ще съм му благодарен.благодаря предварително.
напиши пак името на програма с по една точка между всяка буква, че автоцензурата май сработи не на място []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">напиши пак името на програма с по една точка между всяка буква, че автоцензурата май сработи не на място []
<div align="right">Originally posted by FearMe*-*19/04/2005*:* 21:41:13</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
s.t.a.r.f.u.c.k ако можеш да ми помогнеш много ще съм ти благодарен
Пробвай да изключиш компютъра, да извадиш захранващия кабел за десетина секунди, да го пъхнеш обратно и да включиш компютъра.
Успех [8D]
Ами значи вдясно избираш версията на StarForce сигурно последната и после даваш Unpatch BlackList, след това даваш и Enable CDRom, това е. И по-добре използвай другата програма - SFNightmare, върши съшата работа по по-елегантен начин.
vick_n*мерси много стана по начина който ми каза и сега сичко е ок. ако имам още някакви трудности ще се допитвам пак. []