Резултати от 1 до 2 от общо 2

За MS Firewall

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2003

За MS Firewall

Значи - пускам си преди малко компютъра, и след като влязох в Windows (всичко беше нормално). Отварям My computer и изведнъж ми изкача ето това:

http://img86.imageshack.us/img86/501...irewall5nl.jpg - в цял размер.

В първия момент се зачудих доста, че иска да ми блокира Internet Explorer (все пак е продукт на MS), като дори не го ползвам в момента. Реших да екпериментирам и му дадох "Keep blocking". После си стартирах Explorer-а, който очевидно си работи (дори и в момента), защото нямам алтернативен браузър.

Стената ми е работила винаги, компютъра не е преинсталиран поне от 5-6 месеца и се учидих супер много, след като ме попита дали да блокира програма която ползвам ежедневно от толкова време - и то не каква да е, ами интегрирания в ОС Internet explorer.

Та въпроса ми е: Въобще работи ли този windows-ски firewall? Или си е пълна измама както повечето "безплатни" неща на MS? Питам, защото не ми е ясен принципа на работа на защитната стена - според мен точно това е алогично.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

За MS Firewall

Все пак си мисля, че се опитва да блокира някой Plug-in в IE, вероятно не без причина.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. firewall
    От SET_time във форум Общ - софтуер
    Отговори: 11
    Последно: 14-05-08, 11:00
  2. firewall??!!
    От ilhanbg във форум Мрежи
    Отговори: 6
    Последно: 29-12-05, 22:08
  3. Firewall za XP
    От The Insane във форум Общ - софтуер
    Отговори: 11
    Последно: 02-03-05, 14:28
  4. Firewall
    От Tai-Pan във форум Мрежи
    Отговори: 8
    Последно: 22-08-03, 01:22
  5. * Firewall: Unable to find firewall address
    От RZA във форум Мрежи
    Отговори: 1
    Последно: 21-08-03, 14:50

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе