Във матрицата ако се опиташ да преименуваш или изтриеш някоя папка или файл (от твоят компютър) ти дава грешка.Разбира се те са си написали собствена хубава защитна програмка... някой да има идея как бързо и лесно да стане...
Във матрицата ако се опиташ да преименуваш или изтриеш някоя папка или файл (от твоят компютър) ти дава грешка.Разбира се те са си написали собствена хубава защитна програмка... някой да има идея как бързо и лесно да стане...
Olileli,
1) Намирисва ми на дигитален вандализъм... :knuppel2:
2) Името на темата май няма нищо общо с питането ти... или поне логически няма.
3) format c: (d:, e:, etc...)
4) "Бързи и лесни неща в защитена среда" принципно няма... освен "преждевременната еякулация в презерватив".
формулирай си ясно въпроса, иначе темата заминава
Питам как да направя един user като седне на PC-то да не може да сложи нищо ново на харда , да не може да преименува нищо и да не може да изтрие нищо... имайте в предвид , че става въпрос за Home Edition.... така , че Security-to отпада
Ползвай* Folder Guard,* но от личен опит ти казвам , че ако направиш абсолютно всичко на read only - то няма да може да зареди уйндоса. Не знам как точно стоят нешата с правата на юзерите в Home Edition.... , но ако ги има - там е "ключа за палатката" като става въпрос за системния дял и директории. За всичко останало може да ползваш по-горе споменатата програма.
еми в Home Edition мисля , че не става ... ти можеш да се убедиш също ако имаш Home , направи си един нов user - във Home има избор само между Administrator и Limited User - никви поднастройки нищо само тея два избора и аз си влизам с Limited User и пробвах да трия не бяха системни файлове ама нищо.... са не вярвам ако се опитам да изтрием някой файл от Windows да ме спре... ще го пробвам днес,,,