Напоследък, много често* ми се появява следната грешка след като затворя приложение:
Искам да попитам това прецакана памет ли е? или нещо друго е бъгаво. Благодаря!
Напоследък, много често* ми се появява следната грешка след като затворя приложение:
Искам да попитам това прецакана памет ли е? или нещо друго е бъгаво. Благодаря!
Веротно е вирус, приятелю.
изтегли си spydoctor
Казвам това , защото не съм виждал този тип грешки да излизат от РАМ
по скоро е от виртуалната памет и то на Internet Explorer-a
аз залагам на вирус или spy
На този въпрос най-лесно ще си отговориш сам, като тестваш паметта, например с това: http://www.memtest.org/.
Паметта я тествах с програмата - грешки няма.
Mr.TECHNO май ще се окажеш прав, имаше един вирус - W32.Banwor, в инфото му обаче обясняват, че прави други пакости, но може би е от него. Интересно как NOD32 го пропусна, а Norton Antivirus го хвана*
Благодаря ви за помоща!
ами по простата причина, че nod32 не е кой знае колко добър антивирус!Първоначално публикувано от sorrowsad
e-e-e-e Virus Biuletin /тия дето дават на NOD32 - 100% всеки месец от година насам / нищо не разбират - нали -Еset им плащат !Първоначално публикувано от FearMe
NOD32 = RuLeZz
Norton Antivirus = SuX
Toва е ...
Дерзайте и Бъдете здрави !!!
Първоначално публикувано от sorrowsad
chaser, май нещо пропусна това горното написано от sorrowsad....
не ми се ще да спамя темата повече
нека пуснем тема NOD32 vs. Norton Antivirus или по-добре анкета
тема с практически тестове на архив с ~700 вируса беше проведена в hardware.bg миналото лято.
класацията изглеждаше горе-долу така:
kaspersky ~650
norton ~615
....
....
nod32 ~120
ако желаеш можеш да потърсиш там, можеш да отвориш тема/анкета тук. ако там го няма вече линка към архива с вирусите, мога да го кача някъде и да се пробваш сам
при желание - нова тема
оттук нататък трия всичко тук, несвързано с настоящата
днес получих същото съобщение само че на Incredy mail XE
реинсталнах я и всичко е ок , само че освен SAsser , намерих и Cydor , и 311 spy-чета
Анкетата е налице /10 дена стигат / нортона ако бие - бира за ФиърМе от мен
Дерзайте и бъдете здрави !!!
Не че е тук мястото, но почти всяка антиврисуна програма съм тествал с "Кутията на Пандора"
http://free.data.bg/get/temp/PANDORA%20BOX.iso
Повечето вируси са по-старички, но все пак на който му е интересно може да пробва :coolsmiley: