Здравейте на всички!
Първо да се извиня, ако темата се повтаря, търсих из форума, но всички теми относно активацията са някакви неконкретни, та аз реших да задам конкретния си проблем:
имам значи следния проблем (макар че в заглавието си го пише) - имам ВинХР Про с вграден SP1, виндоса си е лицензен (закупен демек), обаче имам проблем с активацията му - опитах първо по легалния начин, чрез интернет, обаче казва че не може да осъществи връзка с активационния сървър на Микрософт, по телефона не съм пробвал, защото не ми се занимава с тея от Микрософт-а. ИНаче винаги ги активирам чрез Интернет, ама за пръв път ми се случва да не може да се върже към сървъра.
Имам разни "лекове" уж, ама с нито един оттях не стана работата, та допускам че може да нямам точно подходящия. Ако може някой да даде линк, или да ми прати лекарството, но то СЪС СИГУРНОСТ ДА РАБОТИ (т.е. да е изпробвано).
И ако може да не се пишат постове от рода на "виж това, мисля че съм активирал някакъв виндос с него" и т.н.
Очаквам конкретни предложения от хора, които са го изпитали на главата си. Пак напомням, става въпрос за ВинХР Про с вграден сървис пак 1 (лицензиран), защото за виндоси без сървис пак си имам лекове.
Благодаря предварително на отзовалите се.