Здравейте! По принцип откакто смених дъното, компютърът ми прави чат - пат сини екрани, но напоследък зачести.
Забранил съм му да се рестартира и по тази причина вече просто умира на синия екран.
Ивънт вюъра вика следното нещо:
Type: system error
Category: (102)
Event ID: 1003
Error code 1000008e, parameter1 c000001d, parameter2 00010002, parameter3 f7917920, parameter4 00000000.
Дъното е ASrock 7 с вградена звукова и лан(която също създава малко проблеми) , AMI биос от миналата година...
Процесорът е ХР 2200+
Рам има 384, не се сещам за марката, но беше от добра марка...
Не ми показва проблемни устройства в msinfo 32...
Можете ли да ми дадете някакви идеи? Насочил съм се към драйвърите, но не ми се иска да рискувам напосоки - нямам идея кой точно драйвър да сменя, макар че сигурно се чувствам сърдит на чипсета...
Ще се радвам на конкретни въпроси или отговори.
Поздрави!

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

Първоначално публикувано от badboy
 Първоначално публикувано от badboy   " И това се случваше произволно, с нарастваща повторяемост с времето. До колкото установиха екпертите некви чипове били прегрявали (от паметта на картата) и за тва било всичко. Намери друго видео и тествай с него!
 " И това се случваше произволно, с нарастваща повторяемост с времето. До колкото установиха екпертите некви чипове били прегрявали (от паметта на картата) и за тва било всичко. Намери друго видео и тествай с него!