Re: проблем с IE и пощата
IE -> Tools -> Options -> Security
"Internet" зоната трябва да е на "medium". Ако не е цъкваш долу дясно на "Default level"
После отиваш в OE -> Options -> Security
Ako e включена опцията (Virus Protection, 4-тата поред) "Do not allow attachments to be saved or opened that potentialy be a virus" просто я изключваш.
Цитат:
Първоначално публикувано от DGP
После отиваш в OE -> Options -> Security
Ako e включена опцията (Virus Protection, 4-тата поред) "Do not allow attachments to be saved or opened that potentialy be a virus" просто я изключваш.
а какво е ОЕ ? :oops:
Баси, без да се обиждаш obshtinska_mishka, ма и малко мислене трябва....ОЕ - Outlook Express
Цитат:
Първоначално публикувано от devil
Баси, без да се обиждаш obshtinska_mishka, ма и малко мислене трябва....ОЕ - Outlook Express
не се обиждам бе човек ама това го мислих какво е и не можах да се сетя. Мислех че е някаква настройка и въобще не ми дойде на акъла за аутлук експрес ебаси. Благодара ти за пояснението
Добавено:
И така не става пак дава същата грешка :(
obshtinska_mishka,
Що не пуснеш един
...>ping www.mail.bg /t
да го изчакаш 5-10 минути и да видиш дали няма загуба на пакети.
Цитат:
Първоначално публикувано от MitkoS
obshtinska_mishka,
Що не пуснеш един
...>ping
www.mail.bg /t
да го изчакаш 5-10 минути и да видиш дали няма загуба на пакети.
то така става не само в mail.bg. когато искам да изтегля файл от чекмеджето на абв-поща дава същото съобщение. не съм пробвал в други но предполагам ще е същата работа
Инсталирах по-нова версия на ИЕ и сега е 6SP1 но пак не става. аз мисля че проблема идва от temporary internet files. в настройките на временните файлове където се задава колко място от диска да използва е 0 и когато се опитам да го променя ми дава съобщение, числото трябва да е между 0 и 1 но каквото и число да вкарам не го приема. Някой може ли да каже от какво може да е това ??
При мен е между 1 и 32000МВ...
[size=14px]Опитай да промениш мястото на съхранение на временните интернет файлове. Създай си една папка - С:\Icache\ (примерно) и в настройките на Temporary Internet Files -> Settings... -> Move folder посочи папката. Виж дали имаш достатъчно място на съответния дял, както и настройките за достъп до папката (Security) - десен бутон на папката, Properties, Security, трябва да се вижда името на потребителя, с който си влязъл в момента и като го избереш с мишката да има права за писане в папката.
Друго, за което се сещам, е да инсталираш друг браузър, който да не използва кеша на IE.[/size]
явно целия проблем идва от временните файлове. Опитах се да преместя папката но ми излиза съобщение, че не може защото нямала достаатъчен капацитет и т.н. Странното в случая е че като се пробвах да изтрия временните файлове не можах. когато влезна в папката не ми изкарва никакъв файл, обаче като дам с десен бутон - properties и ми излиза че е 370 мб а вътре няма нито един файл. :undecided: дадох в контрол панела да се виждат всички папки и файлове и пак няма нищо. После влезнах с команд промпт и там ги изкара фаиловете. Давам del и уж ги изтри но пак когато проверих размера на папката и ми дава 370 мб. Сложих Firefox и работи без проблем. Някой може ли да даде някаква идея как може да се оправи това, че не ми се преинсталира :081:
В настройките на Temporary Internet Files -> Settings... View files показва ли ти файловете? Търси Content.IE5 , обикновено е в C:\Documents and Settings - Lokal Service, Network Service, username и т. н. т.
не показва нито един файл. и тоя файл не можах да го намеря. Това лошо ли е?
Цитат:
Първоначално публикувано от obshtinska_mishka
не показва нито един файл. и тоя файл не можах да го намеря. Това лошо ли е?
В настройките на търсенето трябва да включиш скритите и системните папки. Трябва да имаш поне три папки с име Content.IE5.
При мен едната е в C:\Documents and Settings\LocalService\Local Settings\Temporary Internet Files ,
другата в C:\Documents and Settings\NetworkService\Local Settings\Temporary Internet Files
и третата в C:\Documents and Settings\Default User\Local Settings\Temporary Internet Files. Local Settings обикновено е скрита, затова не се показва, поне докато не включиш показването на скритите папки.