hihimore, това си е въпрос на личен избор; има някои езикови норми: няма българска дума започваща с "уи", но винаги можеш да го кажеш както ти е най-сгодно на теб. Два примера: Москва и Европа, на Запад - Моску и Еуропа.
Не съм звънял, разбира се, ХП ми беше инсталирано като си купих машинката; става въпрос за Home, който не смятах да ползвам (и не ползвах). 2003-ката не бе купувана, но беше на по-малко от месец след инсталацията (некраквана). Случи се на две различни машини.Първоначално публикувано от DoRa
Не се прави на "ударена". Говоря за това, че най-добре да се казва на хората какво да правят, преди да са сбъркали. Повечето (вкл. и ти) не знаят за разликите и че има два различаващи се варианта.Прав си за VLМ лиценза, но който вече се има инсталиран retail Windows или ОЕМ защо да не ползва тези трикове за кракване Windows.Genuine.Advantage.Validation?
Да, и аз съжалявам, че с по-горните ти много подробни и "полезни" 4 точки си мислела, че ще направиш голямо впечатление, пък се оказало, че са напълно непотребни. Накрая даже и бягство от отговорност: "Никой не носи отговорност ако нещо се прецака при използването на горните инструменти."Имам и доста други съображения по въпросите поставени от теб, но само ще увелича офтопика! Все пак всеки си има собствено мнение.
Имаш право да ми отговориш с LoL-та, тъй като друго едва ли си в състояниe да измислиш
Весели празници ти пожелавам, драга!