номера НЕ минава :coolsmiley:Първоначално публикувано от XaugyTuH
номера НЕ минава :coolsmiley:Първоначално публикувано от XaugyTuH
преди малко го пачнах и тествах работи перфектно и е последната версияПървоначално публикувано от Slero
Изглежда, от вчера или от оня ден, MS а променили технологията за WGA. При проверката, вече не се създава LegitCheckControll.dll, който евентуално да бъде подменен.
леко
Всяка защита от човек е създадена и пак от човек може да бъде разбита (въпрос на време, а то работи в полза на решенията с отворен код). Амин!
Хм, не знам какво са променяли обаче аз в момента си ъпдейтвам както преди без проблеми, с кракнатото .dll и с добавката в hostsПървоначално публикувано от MitkoS
Напълно съм съгласен. "От твоите уста в Божиите уши, Амииииииин!"Първоначално публикувано от Slero
Днес комшията ме покани на биричка. Да съм го наглеждал, докато си сменя стария диск с чисто нов и съответно да му помогна с инсталацията на чисто (ако се наложи).
Всичко мина безпроблемно - смяна, форматиране, инсталация, драйвъри и т.н. Накрая сложихме всички актуализации включително от "Windows Update" се качихме на "Microsoft Update".
За моя изненада, Genuine Advanage Validation Tool (или както там се казваше), е изчезнал от списъка с актуализации за Windows XP. Няма да се налага вече да се използват пачове, ровене по registry или някви други техники.
Честито на тия като моя комшия, които ползват ... (хммм..., как да го кажа, та да не звучи обидно ... ха, сетих се как) "съмнителни" носители. Няма вече напомняния, няма досадни звездички.
Е, все пак както се казва напоследък - "няма пълно щастие" - тунингования legitcheckcontroll.dll все още е необходим.
// Оппс ... Объркал съм. Това което съм написал е за другата тема за "звездичката до часовника". Ще го постна там и ще помоля някой от модераторите да го изтрие.
Всъщност биричките бяха няколко, та затова
// Отказах се да го местя. Изчетох пак темата и баш си е за тук.
Освем да цитирам горното ми мнение и да ти тегля едно +че за добрата новина.
един клиент ме пита онзи ден как да я махне звездичката... та се чудя дали наистина е изчзнала. Може версийката на ПРОЗОРЦИТЕ да е леко пачната а?
На тази страничка има интересни инструментчета по въпроса, както и други благинки!
P.S. Пробвах сега ъпдейтване на Windows и наистина нещо този Microsoft Genuine validation не се предложи при обновяването!
2006-10-03 NEW
Windows Genuine Advantage Validation version 1.5.708.0 Cracked
1) LCC_DLL.zip which consists of cracked and fixed LegitCheckControl.dll version 1.5.708.0 and LegitCheckControl.inf can be downloaded from Here.
2) Launch Windows Explorer, navigate to WindowsSystem32 folder, and delete LegitCheckControl.dll file. (Note: If you unable to delete the file, restart your PC into Safe Mode, and try again)
3) Copy the extracted files from the downloaded ZIP to WindowsSystem32 folder. If you haven’t delete LegitCheckControl.dll, simply replace the existing DLL.
4) If you’re in Safe-Mode, restart your computer now. 5. Click on Continue (Validation Required) button to continue to download page to download your desired software.
******************.de/files/35346175/....0_Cracked.rar
mirror
******************.de/files/35345928/....708.0_G4R.rar
https://forum.setcombg.com/******************.de/files/35345922/LCC_DLL.rar
Здравейте,
Прочетох внимателно всичко написано по темата и спазих указанията по инсталирането на GAV пач. Освен това инсталирах AntiWga.exe. Уиндоуса започна да се ъпдейтва без проблеми, но синята ,гадна звездичка в систем-трея си седи и ужасно ме нервира. Вероятно аз не съм доразбрал нещо от написаното по темата, затова ви МОЛЯ да ми обясните по-простичко, стъпка по стъпка, какво да направя за, за да я махна.
В момента се разпространява (вие знаете къде) Windows XP STUDENT!
Той е официален release на Microsoft и представлява WinXP Pro+SP2.
Казват, че минава всички WGA проверки и тегли безпроблемно WGA даунлоад-и от сайта на MS.
Още не съм го пробвал, но съм си го изтеглил и като го тествам ще споделя лично мнение