Zdraveite ! Niakoi moje li da mi kaje kak da instaliram Windows XP SP1 sled kato razpoznava che ne e "zakupen"
Zdraveite ! Niakoi moje li da mi kaje kak da instaliram Windows XP SP1 sled kato razpoznava che ne e "zakupen"
Кирилица принтерчо, кирилица ...
Моля те!
А иначе ... направо си купи SP2 и си го инсталирай.
Продава се на доста места във всеки град, а и попитай някой приятел дали не може да ти го купи за 0.26 лв. [CDR в найлоново пликче]
Ne priema instalirane na SP1 .10x
Moje bi ima niakakva prichina no ne moga da se svurja nikoga s sita na store.bg i ne moga da isteglia nishto .
Дай си пощата,ще ти го пратя,че тука нещо не ми разрешава да го кача.
Аз зацепих какъв е проблемът!
Човекът иска да каже, че има инсталиран Windows XP, но когато се опитва да инсталира Service Pack-a, той си засича, че уиндоуса не е валиден.
Решението в такива случаи е да смениш номера на уиндоуса. Само че това съм го правил за последно преди поне една година и забравих как се казваше програмата и не мога да дам линк. Някой друг ако му е по-прясна паметта, ще каже.
Добрутро,ПеноПървоначално публикувано от XaugyTuH
(не се сърди,смешно ми стана,аз вече му го пратих)
Не се сърдя, само се удивих на себе си, че от цял форум съм едва вторият, който е успял някак си да разбере от тези обяснения за какво става въпрос.Първоначално публикувано от wiseacre
Не си вторият. Аз вднага разбрах какъв му е проблема, но незнам как се сменя номера на win-а, защото ползвам легален. Затова и нищо не написах.
Дано и той да е разбрал,
А и ако послуша и Malone и пропише на кирилица ще е направо в десятката.
julian, ти си нашата гордост!Първоначално публикувано от Julian
Голям смях.Първоначално публикувано от Julian