и аз си нямам друга работа да човъркам...
та пуснал съм си ВНЦ. Свързвам се през работата... и решавам да пробвам с уиндоския ремоте. Правя нов администраторски акаутн, защото с този който е логната системата без парола който е не ме пуска. Та направих си нов акаунт администратор пак с паролка всичко... оп... логвам се с акаунта който съм направил... отивам в юзерс и гледам че другия го няма стария администратор без паролата... и с този който се логнах всички настройки нормалните... без часовник долу даже! Та питанката ми е изгубили ли са ми се всички настройки на компа ? или това което си зарежда е някъв вюър само за отдалечен достъп... и като се разлогна от него си се връща стария десктоп и т.н.??? Бях си пуснал сървърчета да си слушам музика от работата... и сега като опитам да се кънектна не иска... даже се пингнах ама ми дава рекуестет тайм аут
май доста объркано стана та с 2 думи... сега майка ми в нас като пусне компа... ще й даде един юзър... ще й кажа паролата... и какво ще зареди старото или ще се хване за главата женицата?