Здравейте имам един въпрос ако може някой да ми отговори! Предварително благодаря.
Имам notebook. И от известно време т.е. докато не се наложи да му преинсталирам windows-a всичко беше ОК. След като го преинсталирах първоначално всичко пак си беше наред, но след ден два ми се появи проблема.
А той е:
Когато искам да го приспя или т.е. да е в stand by режим като му затворя капака и не иска. Получава се нещо като блокиране и единственото спасение е рестарт-а. От какво може да се получава това? Единственото което съм направила след преинсталиранията е да си инсталирам всички необходими програми, които си имах и преди и да направя update-ите на windows-a. Възможно ли е някой от тези update-и да прави проблема или е нещо съвсем друго? А имам си и едно друго домашно предклавиатурно устройство може и то да бъзика ама не си признава и аз просто не мога да намеря решение на проблема. Иначе всички необходими изисквания, за да премина в standby режим са на лице. Но нито със затварянето на капака, нито с Fn+f4, нито от start->turn off computer -> stanby нищо не работи. И въобще от къде идва аджеба тоя проблем?
Ако някой може да каже нещо по въпроса с удоволствие ще го изслушам, защото преди тази опция си я използвах доста често и си ми беше от полза, не че е нещо кой знае какво като не мога да я използвам, но все пак се опитвам от известно време да намеря някакво решение на въпроса, но без резултат, за това се обръщам към вас.
Мерси още един път предварително!