Здравейте !
Имам един доста досаден проблем. Системата ми:
GB 8I865P-G, CeleronD 2.2Ghz, 2x256A-Data, GeCube Ati 9550,Tv Tuner MSI TV@anywhere Master две звукови карти, едната на дъното, другата е Creative SB Live 5.1 (която мисля че за нищо не я ползвам - опитвах се да си пусна звука на тунера да минава през нея, но не става)
Всичко си работи що-годе добре. Гледам тв през уинамп (ползвам един плъгин in_tv - http://www.tv-plugin.com/index.php?id=5,0,0,1,0,0 )
Когато сменям каналите - нагоре, надолу, нагоре, надолу се получава рестарт!
Също съм забелязал, че сменям например на втори канал, усилвам малко звука, после връщам на първи канал - тогава поне в 50% от случаите има рестарт.
Ползвам и дистанционно (Пакардбел + uice, което е доста добра съвместимо с Уиндоус, Уинамп т.н.) и в началото си мислих, че проблема може да е от дистанционното, всъщност това се получава когато работя и от клавиатурата. Другото, което съм забелязал, е че когато работи БитКомет 200-500к ъплоуд, вероятността да се рестартира е по-голяма, отколкото когато не работи (може само да си внушавам)
Как мога да разреша проблемите си с този досаден рестарт? Досега на компютъра ми нито е имало сини екрани, нито някакви хардуерни грешки. Нещо да ъплоудна ако трябва - логове, дъмпове ... ?