Най ме дразни бавното изключване. Когато инсталазията чиста без инсталирани програми много бързо гасне, но след време доста се забавя. Незнам какво толкова му е трудно да напрвиш win-a да се гаси за една две секунди.
Най ме дразни бавното изключване. Когато инсталазията чиста без инсталирани програми много бързо гасне, но след време доста се забавя. Незнам какво толкова му е трудно да напрвиш win-a да се гаси за една две секунди.
Да, бе! Защо не потърсиш за съдържание в текстови файлове, които не са с разширение *.txt?!?!Първоначално публикувано от dragozow
Първоначално публикувано от Julian@Julian Май го пропусна товаПървоначално публикувано от dragozow
Беше обяснено по-горе . Това че не знаеш , не означава че е досадно и трудно.Първоначално публикувано от dmanov
По същата логика и шофирането е ужасно трудно, поне докато инструктор не те научи.
По мое скромно мнение горепосочените проблеми "проблеми" въобще не са съществени за основната работа на повечето потребители, мнозинството дори не забелязва част от тях..
Освен това смятам, че медалът винаги има и обратна страна - в реалния свят всяка система има достойнства и недостатъци, така че е нормално "екстрите" за едни да са "проблеми" за други.
На трето място не мисля че представлява особен проблем за квалифицирания потребител и администратор да се справи с въпросните проблеми, или ако не с всички то поне с някои от тях.
И последно - винаги има алтернатива! Който не харесва windows да ползва MacOS или Linux или FreeBSD/OpenBSD и т.н.. НО!!! и там има проблеми
В заключения искам да кажа, че по мое мнение повечето "проблеми" всъщност са особенности на интерфейса на windows, а не някаква съществена част от тази ОС.