evgevg , на грещно място си направил ключа. Трябва да е тук.
HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main
Ти си отишъл на HKey curent user, a на на Hkey local machine.
evgevg , на грещно място си направил ключа. Трябва да е тук.
HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main
Ти си отишъл на HKey curent user, a на на Hkey local machine.
OffTopic - Изображението от компютъра се качва лесно, държиш натиснат клавиша ALT и едновременно натискаш PrintScrnПървоначално публикувано от evgevg
След това отиваш на Start>Programs>Accessories>Paint
Edit>Paste
Save As избираш име и формат JPG и готово
Не знам защо при вас се получава така. Аз също съм със 7 и н.п. Малко късно , но при инсталацията му давайте (отсега-нататък) да запази настройките на 6 - тицата или ако ви е редовен "уина" направо го свалете от ъпдейта.
При мен настройката се получи, както казва "Vandal". Пак ще запитам за шрифта или по точно разстоянието между буквите. Да не би да е за монитори 16/9 формат. Може ли да се корегира?
Zoom - как ти е трябва да е на 100 % , долу в дясно на екрана. Не става ясно какъв е точно проблема , за да се каже откъде идва. Дай един "принт скриин" , както Black Adder описва , ако не знаеш де
Как да кажа по скоро е не фокусиран образа. Сравнявам го с Мозилата и там всичко е по четливо.
Току-що се натъкнах на същия проблем - на новоинсталиран Microsoft Windows XP Professional с инсталирани всички актуализации, след последната актуализация на Internet Explorer 7 се зарежда посочената страница, като контролите не работят.
Решението: щраква се върху реда "Choose your settings" в най-долната част на страницата. Отваря се страницата за избор на доставчик за търсене по подразбиране, избира се доставчик, след което се щраква върху реда "Запис на настройките". Прилагам две "снимки" за по-голяма яснота.
Аз, (като по-прост), превключвах временно регионалните настройки на English(US), после началната страница се отваря нормално и т.н. ...
Е стана най накрая,но по метода на panevdd.С ключа неще и това е.Първия път съм сгрешил наистина за което се извинявам.
Пробвай с изключен ClearType. Предполагам това ти "разфокусира" буквите.Първоначално публикувано от taralion
От менюто ->Tools ->Internet Options. Там отиваш на Advanced табчето и превърташ докато стигнеш до секцията Multimedia. Там махаш отметката от Always use Clear Type for HTML.
Може да се наложи да рестартираш IE-то.
Можеш и стъпка по стъпка да пробваш това:
http://www.microsoft.com/typography/...uner/tune.aspx
Ъъъъ, ... да се върнем на темата,
Днес проблемчето с IE7 изчезна от "самосебе си".
Някъде някой се сети, че побългарената страница е бъгава и я "спря". Сега се отваря английската версия, където добре си личи кое е линк и кое е текст.
Оправи се "фокуса" на експлорера. Имаш едно виртуано черпене от мен.