Проблема е следния говоря с даден абонат 2минути и след това автоматично skype прекратява разговора , моля помогнете , че направо откачих
Благодаря !
Проблема е следния говоря с даден абонат 2минути и след това автоматично skype прекратява разговора , моля помогнете , че направо откачих
Благодаря !
Като си откачил - отивай на 4-ти километър.
А иначе ако искаш друга помощ, добре е да дадеш малко данни за компютъра си, операционната система и дали само с ДАДЕНИЯ от незнайно ти кой абонат става това или с всички абонати.
Е човека явно говори по принцип без да визира конкретен абонат...аз имах сходен проблем със скайп - при опит за смяна на аватара от профила на скайп и програмката се изключваше....след известно време се сетих да деинсталирам програмата, свалих я на ново от сайта на скайп, инсталирах я и проблемът го нямаше, та предполагам и тука случаят е подобен - някакъв бъг, за това съветвам Дудака да си деинсталира скайпа, да свали друга версия и да пробва как е с нея![]()
Ми параметрите са следните : 1GB Ram, 256wideo ddr3, Hard Disk 160GB, процесора 2GHz
Stanley преинсталлнах skype-a и пак прави същия проблем с всики абонати го прави![]()
А дали не е възможно да си прихванал някой вирус или червей, сканирал ли си с антивирусна?
Снощи сканирах , а няма ли нещо options по тоз скайп ако нещо откриеш ми помогни , благодаря !
а и виж писах още един въпрос ако можеш и тук се вмъкни -> http://forum.setcom.bg/index.php/top...6.new.html#new![]()