Ам те нещата от Д не са изчезнали, точно това в С се изгуби, което ми трябваше, но карай.За урок ще ми е![]()
Ам те нещата от Д не са изчезнали, точно това в С се изгуби, което ми трябваше, но карай.За урок ще ми е![]()
Периодично си копирай архивите от важните програми на дял различен от С и/или на преносима памет и ще си спестиш бъдещи главоболия.
Не винаги това те спасява , но се надявай че поне 1 от примерно 3 диска или 1 от две флашки в дадне момент ще е работещаПървоначално публикувано от Profita
![]()
аз от години ползвам RADI0, за това и правя копия на данните, върху един външен хард.
Дето легендата е, че windows, не толерирал RAID0, и всеки момент, щял да гръмне, някой от хардовете, и дрън дрън дрън и така на татък.
Нещо което, до сега не ми се е случвало.
Нещата никога не се скапват едновременно. Номерът е да проверяваш редовно "ония файлове" още ли се четат от "оня флашка" или да мяташ на нея всеки ден квото направиш, че току виж с нея "ох, отиде ми дипломната работа".Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Абе fxOrange, винаги съм смятал, че да си вземеш хард, за да прашасва на тъмно с резервни данни е като да си купиш кола, за да спиш в нея нощем
Не че не мятам копия на моя преносимия 2.5", ама основно го взех да си мъкна 100-те Гб музика да слушам на работа, ама както прескачам с него в раницата бордюрите с байка през града хич и не разчитам да заваря вътре каквото съм оставил...