Има ли си негов Bluetooth или питаш по принцип?
Има ли си негов Bluetooth или питаш по принцип?
Доколкото МЕН не ме домързя да проверя спецификацията, вграден БлюТут - нема.Първоначално публикувано от hky
Въпроса ми беше саркастичен.
На така зададения въпрос, отговора е "Пусни си Bluetooth като го включиш в USB".
тъй като има индикатор на лаптопа за БлюТут си помислих , че има вградено , затова попитах
сигурни ли сте , че този модел нямат вградено БлюТут
@hky
Човече, сега ще видя и аз, но по добре от тебе няма кой да знае, машината е пред тебе.
Освен всичко друго, използвай и Everest да кажем, нещо, което да ти покаже какво и какъв вид имаш в компютъра.
.:: EDIT ::.
Нямаше как да разберем, че е дама, поне една целувка да ни беше изпратила. Да се усъмним малко...
Сега ... не знам къде е логото на Bluetooth, къде го виждаш, но наистина, едно място не намерих, където да е указано наличието на Bluetooth.
Камера и Bluetooth няма, такива са данните.
Иначе не е нищо особено като цена едно bluetooth устройство.
Дори имаше едни много файски, микро такива, незабележими като ги сложиш на лаптопа, но не помня къде ги гледах, в кой он-лайн магазин.
Ето ги.
30 лева и 20 стотинки.
Жик-Так
Я го снимай тоз 'индикатор' да го видим.Първоначално публикувано от hky
Иначе по всички модели лаптопи, по всички земни кълбета, Блютута са пуща със същото копче както и Wireless картата.
Мен ми е по-чудно, като как давате по една шапка пари за нещо, дето даже го не знаете какво яде и какво пие.
По красота ли ги купувате тез лаптопи, по цена ли, по душевни качества или някаква тайнствена сила ви дава напътствия?
Евтинджак бил лаптопа, поне в хардуер.бг се превъзнасяха относно цената и респективно бързото му изчерпване от пазара.
Камера и bluetooth няма. Няма и HDMI. Има s-video.