Изчезна ми интернета!?Компютърът се вързва към сървъра ( PPPoE ) без проблем и до тука... Като се опитам да отворя страница ми казва,че не може да бъде отворена,да си проверя дали съм я написал вярно-дрън,дрън,дрън.Като пусна StrongDC и то не се връзва.Имам 2 мрежови карти-и с другата е същото.Това става за 3 път вече и ми омръзна да преинсталирам.С repair на WIN - а не се оправя.Не мога да разбера от какво се получава.Ровя си из нета и всичко е ок,затварям браузъра и си пускам филм или нещо друго правя ... и в един момент ми потрябва интернета - пускам браузъра ( ползвам основно Опера ) и няма никой.Иконата на Касперски Internet Security в таскбара става сива с жълто триъгълниче и започва да ми изписва,че не могат да ми тръгнат услугите,дето са свързани с интернет-защитната стена и др.Компютърът е : P4 на 3GHz,RAM 1 GB, HDD 2x500GB Segate RAID0,Asus P5GDC-Delux,Nvidia 6600,RTL 8139 и на дъното Marvel някакъв... - не помня точно,PSU 350W - Delux.OS е WIN XP SP3 ETH0.Компютърът го имам от около 3 години в тази конфигурация ( без хардовете естествено ) и не се е държал неадекватно.
Подскажете какво да търся!