Здравейте .... бих желал да ми помогнете, като ми дадете информация за "теми по операционни системи" с план конспект, ако може да са 3 урока.
Ако е възможно и тест по "компютърни презентации" със скала за оценяване.
БЛАГОДАРЯ Ви предварително!
Здравейте .... бих желал да ми помогнете, като ми дадете информация за "теми по операционни системи" с план конспект, ако може да са 3 урока.
Ако е възможно и тест по "компютърни презентации" със скала за оценяване.
БЛАГОДАРЯ Ви предварително!
дори и обещавайки 20% от учителската си заплата, не виждам кой би се съгласил да ти върши работата
Младеж, жена ми преподава "Информатика" и "Информационни технологии", но не можа да разбере въпроса ти.
И добре, че ru-boy ти оправи правописа, иначе другите ще ти препоръчат теми по български и българска граматика.
Оффф Темите и конспектите не ви ли ги дават даскалите? Я обясни малко по-подробно за какво са ти, за какво ниво на образование и възраст става дума?Първоначално публикувано от reihi
абе, хора, на мен ми се струва, че лицето е учител/ка
за какъв дявол му/й трябват иначе темите да са 3 урока, че да може после да пусне и тест, че и критерии за оценяване да има?!
Човека е студентче в незнаен университет, май във Велико Търново.
да студент сам вав велико тарновския университет
и това ми трябва по методика на обучението по информатика
уроците да са три на брои на тема "операциони системи" ако и тест за които ви попитах ми дадете ште Ви бада адски благодарен
Друже, ти да не си студент от Мозамбик?!
Как е възможно да има студент, който дори не може да пише правилно на български език. А и очевидно ще бъдеш педагог. Един вид ще обучаваш децата ни.
кошмар!!!
заключвам темата, пък който ще да си реже вените от яд