@fxOrange,добре знаеш ги а казваш че daemon tools не тръгва,за твое съжаление тръгва (в момента съм със версия 4304) и върви перфектно
@fxOrange,добре знаеш ги а казваш че daemon tools не тръгва,за твое съжаление тръгва (в момента съм със версия 4304) и върви перфектно
Е то 4304 е първата версия съвместима с седмицата. Преди нея не работеше daemon tools-a с 7цата. Въпрос на малко време е да изкарат работещи версии на софтуерите за тази ОС. Виждам ,че новият уиндоус се сърди и на Acrobat reader-a.
stenly, тази версия, която цитираш - тази ли е: BUILD: 7100.0.090421-1700, която е обявена за RC1 и изтече от Майкрософт на 24.04?Първоначално публикувано от stenly
не знам за него, но аз съм с гореспоменатата от следващия ден от "изтичането" й и съм на мнение, че не само за бета, но и за финална версия е изключително добър продукт
забележки до момента:
1. daemon tools 4.30.4 не иска да работи на нея, докато на предната 7077 нямаше проблеми
2. от време на време java-та в IE гръмва
3. м@мк@, можеха да оставят анимираната икона локалната мрежа
за плюсовете не ми се говори, не само защото са много (не дай боже да започне дискусия какво откъде е задигнато), а и защото човек трябва да има база за сравнение - ако си още на ХР ще ти се стори като ламборджини, ако си минал през глиста ще ти направи впечатление далеч по-голямата свобода на настройки
stekyman , да тази е,
FearMe , аз съм с Daemon Tools версия 4.30.4.0027 и си работи слънце , само ми се разсърди за акробат рийдъра, ама въпреки протестите го инсталирах и си работи.
M-даа, още съм разкрачен между ХР и Виста..., ама този RC1 ще взема наистина да го сложа.
Само се чудя кой дял от диска да дялна, щото имам много инфо.
А опитвал ли го е някой Win7 на виртуална машина? Впечатления?
Ама май ще си загуби красотата, м... му...
И кое е за предпочитане 64 или 32 битовата версия?
Ако си с повече от 3 гигабайта памет , не виждам смисъл от 32 битова ОС. Пък и 64 битовата се справя чудесно и с 32 битови приложения.
"Пък и 64 битовата се справя чудесно и с 32 битови приложения."
Да, но имайте едно на ум за пълната ЛИПСА на поддръжка за 16-бит приложения. Иначе 64-бита определено се държи много по-добре от 32-битовата, скоято имах уж дребни, но ужасно дразнещи проблеми
За Акробат си има специална версия за вин7 на сайта на Адобе.
Прав си отностно 16 битовите приложения, ама колко от потребителите ги ползват?
Колкото до Акробата , уж дръпнах последната версия, ама сега пак ще се разровя.