Здравейте сложих си Windows 7 v7077 много ми харесва но се чудя как да го активирам,някой ако знае ще съм благодарен
Здравейте сложих си Windows 7 v7077 много ми харесва но се чудя как да го активирам,някой ако знае ще съм благодарен
Провери от тракера където си го свалил за сериен номер и си го активирай.
Пробвай и тези ама мисля, че са старички:
win 7 x32 -
6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73
QXV7B-K78W2-QGPR6-9FWH9-KGMM7
TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC
4HJRK-X6Q28-HWRFY-WDYHJ-K8HDH
GG4MQ-MGK72-HVXFW-KHCRF-KW6KY
----------------------------------------------
win 7 x64 -
D9RHV-JG8XC-C77H2-3YF6D-RYRJ9
RFFTV-J6K7W-MHBQJ-XYMMJ-Q8DCH
7XRCQ-RPY28-YY9P8-R6HD8-84GH3
482XP-6J9WR-4JXT3-VBPP6-FQF4M
JYDV8-H8VXG-74RPT-6BJPB-X42V4
Мерси сложил го бях с тези серийни номера просто трябваше да дам активейт!А случйно някой да може да препорача програми за 7?
сигурен съм, че ако се напънеш можеш, и някой по-тъп въпрос да зададеш
извинявай за грубостта ми, ама понякога човек трябва да използва и мозъка, освен устата и ръцете си
сега ще трябва да те питаме програми за какво, ти ще отговориш "ами обикновените" и накрая на всички ще им писне
затова реших да съкратя процедурата и да те "обидя" в самото начало, че барем си извадиш изводи
и аз с глупавите въпроси, и аз!
@wheeler
Защо не ползваш Виста, като толкоз ти харесва тоя 7? Те са си на външен глед почити едни и същи.
Не се интересувам, но до колкото ми е известно, и без това финалната версия на 7, ще излезе през октомври.
Тъй че праскай до тогава с Виста, и без това си има всичко за нея.
Да донякаде сте прави особенно за това с въпроса ми,ама просто непогледнах.А по отношение с тъпите въпроси-простоо поогледайте форума те са над 80% от рода"не мога да намеря драйвери" или куп въпроси относно XP.Инсталирах си 7 защото исках да я пробвам и версията 7077 пишеше,че е доста напреднала(кандидат за RC)Другото което е имах проблем-излизаше ми син екран переодично(почти всеки ден) за който бях писал във форума отговорите бяха,че е от рама,и аз сменях рам не разбрах какво е точно,но от 3 дни съм с "7" и нямам засега този проблем.FearMe да за обикновенните програми става дума ма ти като не си пробвал 7 и май-незнайш какви са точно проблемите,например wmp,mpc и куп други плейъри заемат огромно количество ресурси когато пуснеш филм,след доста пробви установих,че GOM Player несъздава тези проблеми и искам да питам грешка ли е разискването на windows 7 във вашия форум по това колко човека са гледали темата разбирам че доста се интересуват от това?А по отношение защо не виста-с пуснат уинамп,торент клиент и скайп 7-та ми заема 350мб рам не мисля че е така при виста а и все пак трябва да гледаме напред
виж сега wheeler, нямам нищо против теб, но явно не си в час с нещата.
Тук може някои от нас да сме идиоти, но не и балъци!
Преди време windows 7 беше тестван от stenly, FearMe и моята особа, когато ти беше чувал единствено, за "Seven" (с Brad Pitt).
Можеш да потърсиш темата из форума.
Тъй че :
1 Надявам се не очакваш нещо особено от една бета версия, както някой, които
би изтеглил демото на дадена игра надявайки се да играе цялата игра.
2 До колкото разбирам, от изписаната ти купчина, се опитваш да ни убедиш, че windows 7, с няколко пуснати софта, харчи само 350MB, за
разлика от Виста, която харчела не знам колко си...
Ако наистина ти е такова твърдението, веднага се откажи, за да не ставаш за смях.
Всъщност има такава версия на нещата, но единствено с Windows XP.
Wheeler, Вистата кешира почти цялата свободна памет. От там идват и странните данни за заетата памет. Колкото до "стандартните" за теб програми съм сигурен ,че всичко ще работи ( за по-сигурно ще си дръпнеш последните им версии а не тези които имаш на диска). Аз все още съм си с 7ца и дори почна да измества ХРто ми като основна операционна система.
не знам какво имате в предвид основни програми, но при мен с Windows 7 не работят :
Alcohol 120%
Nero
CloneCD
CloneDVD
Daemon Tools
и още няколко.
Става въпрос разбира се, за последните версии.
И после, не виждам смисълът да ползвам нещо, което не е довършено, когато мога да се възползвам от качествата на Windows Vista!
Знам ,знам - Windows Vista, тоя боклук...... дрън дрън дрън, и така на татък.
Нещо се бъркате ако смятате,че искам да убиждам някой,просто на остро отговарям с остро реагиране.Доколкото това че 7 не може да замести някой уиндоус сега съм съгласен,от 5 дни не съм спирал компютъра работи стабилно 7-та неро работи-Nero 8.3.6.0 Ultra HD Edition
Извинявайте,господа но май никой не чете информация за windows 7.Независимо че е бета версия и още е в разработка се държи много по добре от всички версии излезли за сега .А и ако четете при бета версията много от програмите на Виста стартират но под администратор (десен бутон и run as administrator).Съжалявам ,ако е било грубо.
@hrutka
всичко това, ние вече го знаем.
Иначе аз ползвам "Nero 7", 8 и 9 намирам за недодялани.
Имам чувството, че 7100 (64бита) работи малко по-бързо от старата версия, лично аз от днес я ползвам като основна ОС, пък да видим до кога
Оооо не , за разлика от @FearMe аз не я харесах и направо я прескочих Вистата. Така и не ми допадна как се влачи на компа ми.