Имам няколко LX-300 в офиса и всичките работят съвместно с по два компютра.Т.е всеки принтер е закачен към единия компютър ,а вторият компютър му е зададен печат към LPT1 и съответно името на шернатия принтер .И така по двойки работят 6 станции с 3 принтера.
Става дума за складова програма на Мегасофт.НО...!, имам нужда всяка една фактура освен на тези принтери да се отпечата на още един принтер в склада.Програмата автоматично се обръща за DOS печат към принтера който е даден към LPT1 с Capture Printer Port.Мога да избера повторно WIN печат и така чрез диалоговия прозорец на Уиндоуса да си избера втори печат към който и да е шернат принтер.Но тъй като желанието ми е да ползвам матричен с безконечна хартия в склада ,то става ви ясно за какъв печат става дума.
Та въпроса ми е има ли някой идея как през Уиндоус да накарам матричния принтер да печата в текстов режим?
Пробвах да го инсталирам с този драйвр Generic/Text Only (както е писано в по-горните постове) но полза никаква-изобщо не печата..
Надявам се да сте разбрали малко обърканите ми обяснения