Здравейте,
интересувам се откъде мога да си сваля чисто копие на горепосочения уиндоус, където да мога да си използвам ключа, който имам на лаптопа.
Toshiba A200-1N2ако това има значение.
Здравейте,
интересувам се откъде мога да си сваля чисто копие на горепосочения уиндоус, където да мога да си използвам ключа, който имам на лаптопа.
Toshiba A200-1N2ако това има значение.
хубаво е да кажеш, кой точно Windows Home premium търсил 7 или виста, но иначе по повечето торенти си е без интегрирам ключ и само се налага да си въведеш твоя и активираш а не да го кракваш/
ай, извинявам се Vista Home Premium. Ами досега съм попадал все на копия с интегриран ключ. От Замундата съм теглил и имам VISTA Home Pr., но с интегриран ключ, а също съм свалял и Windows 7 Ultimate също с интегриран.
Ще ми се да си намеря Vista понеже си имам ключ.
Питах ги, отговорих ами да си използвам Recovery диска, което не ме устройва. Но така или иначе май се разколебавам да качвам Виста. Ще мина на кракната 7-ца, майната им на оригиналните, все пак сме в БГ.Първоначално публикувано от tonich
И какво като си в БГ.
Да не мислиш че само тук ползваме кракове, а.
Тези кракнати версии да не мислиш че идват от България.
Аман от комплексари бе.
Имах предвид, че тук се използват основно кракнати версии Вандал, щом си решил да се заяждаш. Явно на някои хора това им доставя най-голямо удоволствие.
Както и да е, вече не търся Виста премиум.
Модераторът може да трие темата.
Между другото, не съм много сигурен, че ключа който имаш, ще работи на други машини...Имаше нещо със специфично 'тунинговани' уиондоуси за лаптопи (данена марка и модел) и ключовете за тях.
Но аз не го искам за друга машинка, а за същия лаптоп. Ключа си ми е написан отдолу на лаптопа. Но така или иначе писах, че се отказвам от вистата - много е тегава. Със седмицата върви по-добре.Първоначално публикувано от Smurfa
Определено със седмицата е по-добре. Но по принцип можеш да промениш ключа на вече инсталиран уиндоус.
Ако лиценза на windosa ти е OEM ,само с ключът от лепенката на лаптопа и нормален win vista или 7 свален от замунда няма да стане активирането. Ще ти трябва и файла със сертификата на тошиба или за по-лесно да използваш някой активатор който да ти инсталира само сертификат и да сложиш твоя оригинален ключ.