Здравейте и от мен ( незнаещия ). Съжалявам за питането, но имам малък проблем с лицензиран Windows 7 Home Premium. Вече три пъти правих преинсталация от F11 HP RECOVERY, но проблема си стои. Става дума за това, че когато си свалям и използвам програмата CCLEANER за почистване на грешки по лаптопа си ( ползвам тази програма от години и на предишни Windows-и и съм доволен от нея като цяло ) при опцията поправка на регистри ми показва следната грешка SoftGrid.Unavailable HKCR \ SoftGrid.Unavailable. Тази грешка след като я поправи програмата при следващото стартиране или рестартиране отново се появява. Четох, доколкото можах по чужди форуми, че това е грешка вследствие на неправилно премахната програма. Единственото, което след като инсталирам новия Windows 7, премахвам са три програми, които са пробни версии за няколко дни - това са Norton Antivirus, Corel Home и Winzip. Не качвам никакви кракнати програми на тяхно място, а ползвам Microsoft Security Essentials ( безплатна е ) на мястото на Norton-а, и си активирам Microsoft Office Starter 2010, също е безплатна. От години работя с компютри и знам как се деинсталират програми ( елементарно е ) и мисля, че не греша никъде, но знам ли.
Надявам се, ако можете да ми помогнете ( трети път преинсталирам внимателно и проблема си остава ) и да ми кажете какво трябва да направя, за да изчезне тази грешка.
Извинявам се, ако въпроса не е за тук, но според мен само тази тема бе подходяща за моето питане.
Предварително ви благодаря.