Появи се адски странен проблем - когато правя ресайз чрез минимайз или максимайз на прозореца на Интернет Екс. страницата се рефрешва... някакви идеи за оправия ?
Появи се адски странен проблем - когато правя ресайз чрез минимайз или максимайз на прозореца на Интернет Екс. страницата се рефрешва... някакви идеи за оправия ?
Ааа не е само при тебе, всички се оплакват от това Няма страшно, ама няма и оправяне, освен Netscape Там всичко си е у ред
Даже мисля, че бяхме говорили за това и доста хоре се оплакаха, интересното е, че почти всички бяхме от Варна
И при мен има такъв проблем, който обаче не се проявява при всички сайтове. Най-редовно това става със setcom.bg и по пътя на логиката започвам да си мисля дали не е особеност при .asp страници ? Някой ако има обяснение, или е уловил някаква закономерност, да пише.
Друг път NETSCAPЕ и там го има това []
mda, naistina ne e na vsichki stranici. Shte se raztursia iz usenet za razni temichki
При мен такъм проблем няма Поне под ХР, под 98 се сещам че се случваше, ама под ХР - не. Явно като съм правил глобални настройки някъде нещо съм пипнал, ама казва ли ти някой къде )
az syshto nikoga ne sam imal tozi problem
to prichinata moje da e ot edin milion neshta...
Gadget, Pentagod - пуснете тежкия форум и докато сте вътре опитайте Restore/Resize/Maximize
Ако сте на Lite няма проблеми...
da naistina prawi taka. Popitah nashiq web developer, kaza che script-a na stranicata prihwashta onResize eventa i refreshva stranicata
t.e. problema ne e w IE, a nachina, po koito e napisana samata stranica - narochno e napraweno
Да това го знам само че този event не мога го намеря... тази страница има 4-5 външни скрипта... ако някой случайно го види да казва в кой скрипт е, после да кажем на KRIS да го оправи. Лошото е че съм малко зает напоследък, иначе имам програма която ще го изрови къде е...
Мда много е кофти тоя бъг. При мен се появява само при Сетком форумът или поне не съм го забелязал другаде. Най-кофти моментът е че хайде, примерно няма да ресайзвам прозореца, но като отворя ICQ-то примерно и той сам се променя и така. А ICQ-то все пак ми заема място на монитора и обичам да седи долу, но понякога се налага и да се отваря.
DeathNight, така е ако ми остане време ще го потърся в кой скрипт се крие
Аз го намерих(поне така си мисля)... пратил са на Крис новата версия (дано се оправи) дано и той намери време да го сложи..
Интерестното че би трябвало само в Opera да прави resize... явно грешка при определяне на версията.