Имам следният проблем.
Търся сравнително нови драйвъри за аудио картата ми. Тя е:
Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller
Гледах в сайта на Интел, но не намерих път за даунлоуд.
Мисля че аз нещо бъркам и най-вероятно е така.
Всяка карта има чипсет нали така?
Realtec, C-media и т.н.
Къде по принцип да проверявам за нови драйвъри в техните сайтове?
И има ли някоя програма където да ме насочва по-точно. Ползвам Аида32 , но с тези 82801ЕB... направо...
Благодаря ви

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат (не може да бъде)
(не може да бъде)  Модели на съответните производители има много но като гледам по ICH би трябвало дъното ти  да е с Iнтел 848/865/875 следователно са използвали от по нови чипове за звука на Реалтек . Какви драйвери ще използваш зависи от именно този спомагателен чип.. По принцип производителите на дъна слагат от каквито чипове имат .. но специално дъната с чипсети на интел съм забелязал че ползвт aц 97 чиповете на реалтек.  така че какъвто и диск да вземеш от интелско дъно със същия ICH5 на него (най добре от същия производител на дъна като твоето, което е по ново в смисъл диска с драйверите е по нова ревизия ще можеш да си осъвремениш драйверите за звука без особен проблем .. е все пак има и изключения от тази формула  .... друг въпрос е дали си заслужава освен ако нямаш някакъв проблем ..
 Модели на съответните производители има много но като гледам по ICH би трябвало дъното ти  да е с Iнтел 848/865/875 следователно са използвали от по нови чипове за звука на Реалтек . Какви драйвери ще използваш зависи от именно този спомагателен чип.. По принцип производителите на дъна слагат от каквито чипове имат .. но специално дъната с чипсети на интел съм забелязал че ползвт aц 97 чиповете на реалтек.  така че какъвто и диск да вземеш от интелско дъно със същия ICH5 на него (най добре от същия производител на дъна като твоето, което е по ново в смисъл диска с драйверите е по нова ревизия ще можеш да си осъвремениш драйверите за звука без особен проблем .. е все пак има и изключения от тази формула  .... друг въпрос е дали си заслужава освен ако нямаш някакъв проблем ..