Пробвай през тотал командер или през екплорера на уина да си ги покажеш. Не би трябвало да има проблем
Пробвай през тотал командер или през екплорера на уина да си ги покажеш. Не би трябвало да има проблем
Такъв проблем (тотално липсващи файлове) и на мен ми е познат, ама като че ли беше доста отдавна - някъде Април-Май 2011.
Доколкото си спомням, закачането на диска на друг компютър и сканирането с malwarebytes оправи нещата. А преди това се мъчих с какво ли не. Тогава се и запознах с malwarebytes и пак оттогава периодично ползвам безплатната версия. Безплатната версия няма realtime защита и се налага да се пуска ръчно, но пък обикновено върши чудеса.
ПП. А също и профилактично
>chkdsk /F
един камион с бира (марка по желание за Гларус)
unhide.exe свърши перфектна работа...колега жив да си!
У дома сега се ползват Win 7, Vista и Win XP SP3. След безкрайни експерименти през последните години - само две програми съответстват на очакванията ни. Доказаната корпоративна версия - клиентската версия на Symantec Endpoint Protection 12.1 и Comodo IS Premium Free. Общото при сравнение между тях е възможността за безплатно ползване. А приликата - при тях е нищожен шанса за изява на вредоносният код. Това не значи да са идеални - просто са по-ефективни от всички други... Важно е, че не ми е нужно и да си ги купувам. Поздрави