Привет,
проблема е следния - сестра ми е кликнала на някакъв е-мейл, който е натресъл паразит ...
Операционната система е 7-ца Хоум Премиум, антивирусната е майкрософтска (MSE)...
антивирусната казва, че го е хванала (трянски кон) и че го е махнала (поиска ми рестарт)
обаче след рестарта - никаква промяна
следствието от вируса е, че няма десктоп (има само таскбар), като кликнеш на "Старт" менюто няма абсолютно нищо...
не може да се пусне "Task manager"-а, в момента го проверявам с AVG и съм на 87%... "виждат" се дяловете на хард диска, но когато отворя даден дял не виждам нито един файл...
...май ще трябва да се форматира диска и нова инсталация, но както винаги трябва да се спасят файлове...
Всяка помощ ще е от полза - в смисъл как да си "извадя" необходимите ми файлове?!
Благодаря предварително!
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1328905395[/time]_________________________________________________
Сканирането приключи...няма намерени вируси...все още нямам достъп до информацията на диска (все едно е празен)...а иначе ми показва, че не са празни дяловете...м*мка му!