[:-alien]
Имате ли някакви проблеми с последната бета?
при мен като дам F7 /verify URLs/ започва да се вързва и се крашва [:-censored]((
При вас как е?
[:-alien]
Имате ли някакви проблеми с последната бета?
при мен като дам F7 /verify URLs/ започва да се вързва и се крашва [:-censored]((
При вас как е?
Тази новата не съм я пробвал, ама на XP 4.5 доста често гърми. Както си тегли и изведнъж без никакво съобщение и затваря иконката с процентите.
аха, и при мене същото...
драснах няколко реда на Михаил Бърфорд и той ме помоли да му дам още инфо за това... явно няма достатъчно тестъри
Звяра, забелязал ли си при какви условия става това?
Getright ima naistina problemi. NA mene mnogo pyti mi se e slu4valo Windows da go izreje zaradi niakakva greshka, osobeno kogato dyrpam sys Speed-limit. Za tova si slojih Flashget 1.4.
POlzval sym i win200P i Win XP i pri dvata win-a problema si go ima.4e daje i s po-starite versii na Getright.
А не дай си боже да му сложиш speed limit... Тогава времето за което се крашва зависи правопропорционално на броя на отворените сесии (под 2000)
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Pa3KaTaH
аха, и при мене същото...
драснах няколко реда на Михаил Бърфорд и той ме помоли да му дам още инфо за това... явно няма достатъчно тестъри
Звяра, забелязал ли си при какви условия става това?
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Обикновено когато затворя главния прозорец! Ако само го минимизирам няма такъм проблем!
мдам...FlashGet определено е по-добре...GetRight-a нещо бая го поомазаха...а и като опцийки FlashGet напълно задоволява