OKI, благодаря- на всички-
няма повече да питам - значи на това дърво щесе занимавам след седмица- засега го затворих с удар и ако е оцелял гадния Линукс- после ще го махам- явно няма лесни начини да убия копелето.
OKI, благодаря- на всички-
няма повече да питам - значи на това дърво щесе занимавам след седмица- засега го затворих с удар и ако е оцелял гадния Линукс- после ще го махам- явно няма лесни начини да убия копелето.
Яко се набирах и аз брате хартисимо, ама с четене и достатъчно опит излазих от линукс сусе ентерпрайс 11 на 7ца виндовс. Така като гледам ще ти е тегаво да се оправиш без чужда помощ, като си мераклия за хп на х*йндоуса. На 7цата брах ядове с драйвери за лаптоп хп 630, а пък ти с хпто не знам. За малко да си остана на линукс щото почти всичко си бачкаше, но заради едно-две приложения се наложи инстала на 7. Още не знам дали не сбърках, времето ще покаже![]()
Новите BIOS-и са с UEFI технология и нямат вече подобни опции за AHCI, IDE и т.н. Решение е да се направи диск с вградени SATA драйвъри за Windows XP с програмата WinLite, ако нямаш usb флопи.
Акъл давам, ама не лекувам нервозни състояния...
/офтъпик
техно, ша ма прощаваш, ама аз 100 не съм бил никога през живота си :Р