Заощ под 98 Nero - то неще да ми бърва дискове, а под МЕ всичко си е наред?
Заощ под 98 Nero - то неще да ми бърва дискове, а под МЕ всичко си е наред?
Не съм сигурен ама може да има някво значение от версията на Nero-то.Ако е някоя по-нова може да има някви проблеми макар че не съм сигурен .
Е по - тъпо и безмислено мнение от горното може да видите само във форума на www.pclmania.bg ГРРРРР
Аз съм с 98SE с последната версия на NERO съм и няма проблеми. Ползвам го от 1 година вече. Провери дали няма несъвместимост с чипсета ти (казват че има проблеми с SIS735 i някои ASPI драйвери).
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by PONiC
Е по - тъпо и безмислено мнение от горното може да видите само във форума на www.pclmania.bg ГРРРРР
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">Като си много умен защо и ти отговори по същия тъп начин че по по тъп.
Повредил си си някоя библиотека *.dll най-вероятно. Или си не си я инсталирал както трябва. Сложи си друга версия има го в дисковете към разните списанията. Най-добре си изчисти регистрите преди инсталацията. Няма начин да не стане Neroto не е капризно откъм инсталация и настройка.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by PONiC
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">Като си много умен защо и ти отговори по същия тъп начин че по по тъп.
<div align="right">оргинално мнение на Julian</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
хахаха на поник пак са му раздали поник кво се заяждаш поне се е опитал да помогне. за мене проблемите с Нерото се решават като си сложиш Роксио