zoro : качи го някъде, ама мисля че е сорс
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">приятелю, качи го някъде или ми го прати на пощата.
.scr е screensaver. ако имаш някакъв hex editor му виж header-a - ако започва с MZ или ZM, значи си е screensaver. ако е .src - тогава го дай насам.
<div align="right">оргинално мнение на FearMe</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Не го приемай като заяждане, но къде си видял screensaver да започва с ZM ?
Ако имаш такъв, моля те, прати ми го на e-mailа за да го видя. Ако намериш такъв screensaver ще те черпя каквото поискаш колкото поискаш. Няма майтап!
Колкото до header-a на файла...
Дори и с MZ да започва няма гаранция, че е screensaver. Да, истина е, че първите 2 байта на всеки изпълним фаил са точно MZ, но дали скапания файл е вирус, screensaver или нещо друго можем само да гадаем. Поне за мен ще е така, докато не погледна файлчето. Както се казва око да види, ръка да пипне.
peace
Стана ми любопитно и се разрових в Нета, ето го резултата:
<font color="yellow"><font size="3">*.src </font id="size3">
1. A file used in the creation of .INI files for configuration settings.
2. Source (DataFlex, Multi-Edit)</font id="yellow">
ето го и източника на инфото: http://www.glossword.ru/term/af6e3d9...3e5a633b.xhtml
поне това е стандартното приложение мисля, а в твоя случай незнам, късмет [8D]