ако някои знае моляви помогнете
Потърси във форума. Най-вероятно е вирус...
http://www.setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7989
Не най-вероятно ми си е жив вирус ...
Внимавай много, ако си го стартирал, може бая да изгориш!
Абе внимавай не дали си го стратирал а как го триеш защото някой от тези файлове имат лошият навик да вземет някой неща с тях!
Файл с разширение .src означава скриптов файл . Може и да не е вирус , ама ако последната му модификация не съвпада със датата на последния инстал на ОС или ресторе поинт определено има мирише на бацил .
Премахни ръчно възможноста за стартиране на файл с такова разширение (асоциацията) и всичко ще е наред, дори и да е вирус.
<font face="Verdana"></font id="Verdana"><font size="3"></font id="size3"><font color="red"></font id="red">
ами мен също ме интересува и това разширение *scr
и двете в 90% от случеите са вируси само че едните бият на VBS а другите са писани на VC/VB или друг език... просто инсталваш F-Prot/аз на него съм му най привърженик щото вече се е доказал в достатъчни битки/ говоря за досовската версия - и чистиш
Може и да не е вирус, мене ми се срува, че src идва от source
За малко ми се стори ,че е скриинсйвър ама ,не е то е .scr така,че е доста интересно какво ли пък е тва чудо ,ако разбереш пиши във форума[]
Когато написах в търсачката на уиндоус *.scr ми намери само скрийн сървари. А за другия *.src колкото и чудно да ми стана намери 2 файла с такова разширение в папката ми където стои всичката ми информация за C++
Наскоро гледах един сорс код на едно джава скриптче и там открих нешто от сорта.Една от командите завършваше на .src ,но понеже не чаткам много от това така и не мога да си го обясня.Днес след като си проверих пощата на едно от писмата имах прикачен файл от същия тип[}]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Наскоро гледах един сорс код на едно джава скриптче и там открих нешто от сорта.Една от командите завършваше на .src ,но понеже не чаткам много от това така и не мога да си го обясня.Днес след като си проверих пощата на едно от писмата имах прикачен файл от същия тип[}]
<div align="right">оргинално мнение на Waverunner</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
AMI AKO GO OTVORISH LI MI KAJI DA RAZBERA KAKVO STANALO
http://burkoff.hit.bg
приятелю, качи го някъде или ми го прати на пощата.
.scr е screensaver. ако имаш някакъв hex editor му виж header-a - ако започва с MZ или ZM, значи си е screensaver. ако е .src - тогава го дай насам.