Saita e pochti izcialo promenen za vsichki koito do sega se oplakvaha ot lipsa na svobodni sessii problema e reshen veche vseki moje da se logne po vsiako vreme.
Downloada stava prez Ftp kato na vseki user sa pozvoleni dve sesii !!!!!!
Ivane kato strakne6 na njakoi menu se zastupvat novite i starite menu-ta. Mozhe i pri men da ne go pokazva dobre Netscape, ne oburnah vnimanie na IE dali e taka.
P.s. Sto mahna RESUME SUPPORT-ta, mnogo kofti taka.
Saita e praven za IE 5.0 ili po visoka versia ako niakoi polzva Netscape tova si e negov problem. Resuminga na servera ne sum go mahnal prosto adresite na failovete sa premesteni na ftp kato sa ograniceni sesiite kum IP addres max 2 sessii na user!!!!
To hubavo ama na men ne mi poddurzha resume i ne znam zasto. Vizh na snimkata dava mi 4e ne poddurzha resume. A linkovete na failovete sa ot novata stranica. Osven tova probvah svalih malko ot bultra sprjah downloada pusnah go otnovo i zapo4na da downloadva ne kudeto si be6e sprjalo a ot 0Kb. Probvah njakolko puti s razli4ni filove i pak taka.
Probvah go no sled okolo 2 dena sled instalaciata mi dava njakakva gre6ka i ne ste da skanira, instaliram go na novo i pak sled vreme se skapva a mu durpam vse novite definicii.
И на мен ми прави проблеми под XP. Отначало всичко е ОК, но след 1-2 дни се скапва. То си пишеше в NFO-то, че това е Win9x release. XP версията била отделна, или поне аз така разбрах...