Senior Member
www.rootbg.com
Abe vie v ruse se takiva lameri li ste be
edno Diablo ne mojete da pusnete bez da vi iska CD na ftp servera ima crack za nego zaedno s updeita 1.08.
na iso-to sushto ima crack ama osven cracka
niakoi traiabva da se seti da kopira i muzikalnia fail ot CD-to D2expmuzik.mpq
ako iskash da imash i filmchetata i tiah triava da si kopirash !!!
Senior Member
www.rootbg.com
ivo80: za kais supper goo
niamashe gi shtoto toia deto go uploadvashe ne beshe uploadnal poslednia fail ot arhiva
veche arhiva e na web servera.
Member
www.rootbg.com
Ivan: adi da ne se objdame na lamers!
Ne znam na men li mi se spi prekaleno ili na teb, no ne wijdam nishto obshto mejdu towa koeto az sym pisal i towa koeto ti si pisal?!?
Променено от ivo80 на 03/09/2001 17:18:41
Member
www.rootbg.com
Iupi!
radvam se za kais-to
Ivane, sled malko po4vam upload na XP2517 na tehnolink: http://free.techno-link.com/Flex-2/ ama sus 6-te k deto mi gi dava baq vreme shte zagubq. Ako iskash za da stane po-burzo mojesh da go drupnesh ot tam vmesto az da ti go uploadvm (ako go iskash izobshto de, oba4e e gotin).
Aide na kafeto
Member
www.rootbg.com
Trqbwa mi Norton winfax nai-novata ver.
i mi neshto s koeto da si polzwam modema kato telefon (Windows Dialer-a ne mi wyrshi rabota).
Member
www.rootbg.com
Защо немога да се докопам през gocis? Дава ми несъществуваща страница
p.s.сумати време нямах достап, а като го написах по-горното, на следващата сутрин имах вече.
pjMarvin pjMarvin@abv.bg
Променено от pjmarvin на 21/07/2001 10:43:48
Senior Member
www.rootbg.com
Tova za modema kato telefon go imashe predi vreme v edin terminal ne si spomniam samo dali go pazia niakude shtoto beshe za dos obache bachkashe i pod windows!!!
shte vidia dali e ostanal nakude po diskovete is hte go sloja !!!
Senior Member
www.rootbg.com
Bultra na FTP servera mojete da si a svalite
ima i obiasnenie kak da si a cracknete!!!
Senior Member
www.rootbg.com
Imam da vi saobshtia oshte ena gotina novina
ot mene veche se hostva oshte edin masiv s kapacitet 80GB mojete da vlizate na nego prez http://www.bg-peering.com
ili http://212.36.17.78
za sujalenie skorostta kum nego niama da e mnogo visoka no vse pak mislia che shte imate polza ot nego!!!
Member
www.rootbg.com
Brawo brawo Kefish me skoros shte stanesh pyrwiq chasten warez dostawchik w BG :+)
www.rootbg.com
tazi bultra ne e li mnogo malka vse pak govoreshe se za edno CD
Senior Member
www.rootbg.com
Hmmm(za Bultra-ta) -
d-rRoss
C++
on irc.techno-link.com
#whistler
Променено от d-rRoss на 22/07/2001 01:37:47
Member
www.rootbg.com
haIvan sloji towa na ftp-to che ne mi dawa da teglq prez satelita: ftp://ftp.bgbest.net/music/videoz/Beastie Boys - Sabotage.mpg ftp://ftp.bgbest.net/disk1/ulicata/ *.*
Променено от ivo80 на 23/07/2001 23:06:48
Senior Member
www.rootbg.com
ivo80 razberi se s horata deto e tiahno ftp-to che neshto sa sbozavili neshtata i ne moje da se svalia ot nego!!!!
Member
www.rootbg.com
Ivo80 - Za da svalish neshto ot tva FTP trea da si tehen klient.Btw tva ftp e na internet dostav4ika na Virtuala i ima adski mnogo neshta ama te sa piderasi i nisto ne moje da se svali ot tam.Tva e jestokata istina )))))))))).
Горе