Страница 6 от 16 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 237

www.rootbg.com

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2001

www.rootbg.com

znam az na kogo e ftp-to ama misleh che moje da se tegli ot nego.

a na http://212.36.17.65/ftp/App ne moga da wlqza izobshto naposledyk

2.  

3. Member
    Тук е от
    May 2001

www.rootbg.com

Ivo80, ami ostavashe i da vlezesh ) stanahme mnogo mamuni na klona maj ).Ne mislite li ? Ako prodyljavame s tia tempove toi servera sha sdade bagaja ))))))).

Az ve4e sviknah da polu4avam slednoto syobshtenie : HTTP 403.9 - Access Forbidden: Too many users are connected

Internet Information Services

towa e

4. Member
    Тук е от
    Jun 2001

www.rootbg.com

Losha rabota po koeto i wreme da se opitam da wlqza ne ebawa, w 4am pak ni shte

Vanka naprawi mi edin user ivo80 i passa mi go prati na icq-to :+)

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2001

www.rootbg.com

Pichove sami ste si vinovni za tova che ne vi dava da vlizate kato vlezne edin chovek i si puska 10 sesions vlizat 3 ma takiva i za ostanalite niama miasto mislia che predupredih za tozi problem predi vreme za momenta ne moga da ogranicha sesiite na edin ip adress.

shte vidime za po natatuka kak shte stanat neshtata no sega niamam vreme da se zanimavam s web servera ako se ogranichavate sus sesiite shte ima miasto za vsichki!!!!

6. Member
    Тук е от
    Dec 2000

www.rootbg.com

Che koi glupak shte si oreje sesiite, samo i samo drugite da wlizat che da teglqt i te Ha-ha. Ivane dokato ne ogranichesh sesiite po IP nqma da stane rabotata.

Mix forever!

7. Member
    Тук е от
    May 2001

www.rootbg.com

Ivan e prav.Ko da napraim 4e nikoi vla4i s po 10 sesii i nagore.Basi i lamite 4e sa.Pusni is edna sesiika da ti i mirna glvata ama koi da razbere.Na nego ne mu sa zanimava sa da ograni4ava sesiite normalno ko sa. )) Trea niii da sa ograni4im malko pone.Tyi 4e pls ne dyrpaite s pove4e ot 2 sesii ako mojete:PPPP Btw ako na niakoi mu sa namira matcad pls neko mi drasni mail.10x

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2001

www.rootbg.com

ee basi lamerite, kwo sym winowen az che nqkoi oligofren dyrpa s 8 usera. Vanka ne znam dali sledish trafika tam no ako zasechesh takyw go banvai naprawo.

10. Member
    Тук е от
    Jun 2001

www.rootbg.com

Ivan sloji tezi GSM-melodii w directorq za kakyw model telefon sa.

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2001

www.rootbg.com

Niakoi ako ima ideia kak na IIS da se ogranichat sesiite za opredeleno IP neka me svetne po vuprosa!!!

12. Member
    Тук е от
    Jun 2001

www.rootbg.com

http://free.techno-link.com/Flex-2/

drypni RC2 toi do sutrinta trqbwa da e tam celiq (28 files) sega go uploadwa flexa.

Molq wseki koito moje da dyrpa ot free.techno-link.com da dyrpa ot tam zashtoto az ot tam ne moga!

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2001

www.rootbg.com

ivo80 a kavo she pocherpish za winxp ?

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2001

www.rootbg.com

<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>

ee basi lamerite, kwo sym winowen az che nqkoi oligofren dyrpa s 8 usera. Vanka ne znam dali sledish trafika tam no ako zasechesh takyw go banvai naprawo.

ivo80 ako ne znam koi e tozi deto tegli s po 10 sessi no znam na koi ip addresi sa !

<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2001

www.rootbg.com

Taka sega tova s banvaneto na IP-ta e dosta lesna rabota taka che ako vidia na edin fail poveche ot 2sessii IP-ban predi tova shte vi poblikuvam malko IPaddresi da se vidite i ako niakoi ot tiah ne si vzeme pouka ot utre

pochvam s nakazaniata!!!

212.122.184.3

195.96.232.79

tezi dvamata mi obrazuvaha 1mb log fail samo dneska!! taka che koito si gi poznae da vzeme merki inache se ozovava directno v ban listta!!

17. Тук е от
    May 2001

www.rootbg.com

Изтеглих Bultra-та но си иска сериен номер. Какво да я правя ?????

GSM:088493915

bobysav@yahoo.com

http://dosgamearchive.hit.bg/

ICQ#123009898

18. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2001

www.rootbg.com

Ami do kolkoto znam bultra oshte nikoi ne ia e cracknal kato horata taka che ako ti triabva shte si platish na niakogo da ti a crackne. Izliza niakude okolo 120$ 20% ot cenata na samata programa!!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 16 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе