Ivo80, ami ostavashe i da vlezesh ) stanahme mnogo mamuni na klona maj ).Ne mislite li ? Ako prodyljavame s tia tempove toi servera sha sdade bagaja ))))))).
Az ve4e sviknah da polu4avam slednoto syobshtenie : HTTP 403.9 - Access Forbidden: Too many users are connected
Pichove sami ste si vinovni za tova che ne vi dava da vlizate kato vlezne edin chovek i si puska 10 sesions vlizat 3 ma takiva i za ostanalite niama miasto mislia che predupredih za tozi problem predi vreme za momenta ne moga da ogranicha sesiite na edin ip adress.
shte vidime za po natatuka kak shte stanat neshtata no sega niamam vreme da se zanimavam s web servera ako se ogranichavate sus sesiite shte ima miasto za vsichki!!!!
Che koi glupak shte si oreje sesiite, samo i samo drugite da wlizat che da teglqt i te Ha-ha. Ivane dokato ne ogranichesh sesiite po IP nqma da stane rabotata.
Ivan e prav.Ko da napraim 4e nikoi vla4i s po 10 sesii i nagore.Basi i lamite 4e sa.Pusni is edna sesiika da ti i mirna glvata ama koi da razbere.Na nego ne mu sa zanimava sa da ograni4ava sesiite normalno ko sa. )) Trea niii da sa ograni4im malko pone.Tyi 4e pls ne dyrpaite s pove4e ot 2 sesii ako mojete:PPPP Btw ako na niakoi mu sa namira matcad pls neko mi drasni mail.10x
ee basi lamerite, kwo sym winowen az che nqkoi oligofren dyrpa s 8 usera. Vanka ne znam dali sledish trafika tam no ako zasechesh takyw go banvai naprawo.
ee basi lamerite, kwo sym winowen az che nqkoi oligofren dyrpa s 8 usera. Vanka ne znam dali sledish trafika tam no ako zasechesh takyw go banvai naprawo.
ivo80 ako ne znam koi e tozi deto tegli s po 10 sessi no znam na koi ip addresi sa !
Taka sega tova s banvaneto na IP-ta e dosta lesna rabota taka che ako vidia na edin fail poveche ot 2sessii IP-ban predi tova shte vi poblikuvam malko IPaddresi da se vidite i ako niakoi ot tiah ne si vzeme pouka ot utre
pochvam s nakazaniata!!!
212.122.184.3
195.96.232.79
tezi dvamata mi obrazuvaha 1mb log fail samo dneska!! taka che koito si gi poznae da vzeme merki inache se ozovava directno v ban listta!!
Ami do kolkoto znam bultra oshte nikoi ne ia e cracknal kato horata taka che ako ti triabva shte si platish na niakogo da ti a crackne. Izliza niakude okolo 120$ 20% ot cenata na samata programa!!!