Правих то4но така, ама тогаз дава, 4е нямало валиден телефонен номер. То Win-a май ще е с SP-1, може с него и да сработи
Правих то4но така, ама тогаз дава, 4е нямало валиден телефонен номер. То Win-a май ще е с SP-1, може с него и да сработи
Ako si si vzel kalpav modem (softueren) estestveno, che shte imash problemi s impulsnoto nabirane.
Оправи си Dialing Rules и му задай да ги използва - т.е. когато сменяш телефонен номер, не го прави директно в полето, а от Properties и не би трябвало да имаш проблеми.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> ... е решен този въпрос при програмата БулЛет (BulLet X.X) на СофтПлюс. Там се оказва правилната кодова таблица, допълва се с някой полезни начертания, които ги няма в другите кодови таблици. <font color="limegreen">Не се зарежа нищо като резидент в паметта на компютъра !!!</font id="limegreen"> [][] ...
<div align="right">оргинално мнение на ru-boy</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Единствено при указаните на сайта ми настройки, включително нелогичното ”Serbian cyrillic” гарантира отваряне на фаилове с кирилишки имена по мрежа и на FAT носител - дискета например.
НЕЗВИСИМО С КОЙ УЙНДОУС ОТ 95 НАСАМ СА НАПРАВЕНИ И КОЙ СЕ ОТВАРЯТ!!!
С БулЛет не става. Ползвал съм заобиколен начин да си запиша данните както са с кирилишки имена на комп с Флекстайп - вкарвам ги в РАР архив, със слаба компресия. Но CD- то отива после на комп с ”Инжинерска” кирилизация и - бачка.
Но от този архив може да се вади само на комп без BuiLet или Флекстайп.
Пробвай, убеди се сам.
А който не желае, да не чете и не ползва. Демокрацията е построена.
Модема ми е външен aмa e ot 95-a - US Robotiks
Ако пробвам да сложа запетайка след р-о преди номера дали ще зацепи?
Др. Петров лично съм му сърбал попарата на Флекс Тъпа , когато след необмислена инсталация на горепосоченото омаза всички видео кодеци . Не вярвайки че това може да стане преинсталирах Уина , сложих отново ФТ и...о небеса го*** и ла*** отново . От тогава където го видя немедлено го деинсталирам , но не от контрол панела , щото не съм видял ФТ да се деинсталира акуратно , освен с деинсталатора на Инжинера .А познайте Др. Петров какво става , ако се опитате да деинсталирате ФТ . Препоръчвам ви да пробвате !!!
( Извън темата . Ники проблема ти ми изглежда като нечитав драйвер за модема . Смени драйвера ! )
Крейзи хатер9или там каквото ти е името),наистина ти имаш дооооста сериозен проблем,като че ли Флекстайп е причинил и бъгове в предмониторния ти нтерфейс[:D]
Ставам официален фен на Др. Пертов.
Но да се съюзяваме лумпени с причинени бъгове в предмониторния интерфейс....