Абе хора, форумът си го бива...
А да не забравяме какво пита newuser все пак. Значи нямаш никакви ядове да си качиш WIN98 (или Ме) след ХР-то. Вярно е, че е крайно препоръчително да е на pdrtition, различен от този на ХР-то. Или, както е при теб, не се пробвай да го качваш в С:/. Ако го качваш на D:/, последното задължително трябва да е FAT32-форматирано. Наистина ти препоръчвам за целта да използваш Partition Magic, тя наистина е "Magic" и не засира нищо-прави всичко, което й зададеш без да губиш данните, а и е с поразително лесен интерфейс.
Когато инсталираш 98, не давай на компютъра същото име, което си дал при ХР-то.
След като качиш 98 (или Ме), той затрива master-boot сектора, което значи, че няма да можеш да стартираш ХР-то. За целта пусни едно repair на ХР-то и то си оправя master-boot сектора. WINDOWS XP си има ВГРАДЕН boot-manager, така че след repair-а още при boot-ването на компютъра ще имаш избор коя система да стартираш. Така че нямаш нужда от System Commander или други boot-manager-и.
Горното го знам от опит, а опитът е по-добър от дипломата... Това го казвам в смисъл, че гарантирам за думите си...ако направиш всичко точно-ще се получи!