Преминах от Win98 на XP и се оказа че скенера ми ScanPrisa 640P на Acer не може да се инсталира. Няма драйвър на диска ми за XP.
Някой ако знае от къде да го изтегля ще му бъда много благодарен, защото аз не можах да намеря никъде.
Преминах от Win98 на XP и се оказа че скенера ми ScanPrisa 640P на Acer не може да се инсталира. Няма драйвър на диска ми за XP.
Някой ако знае от къде да го изтегля ще му бъда много благодарен, защото аз не можах да намеря никъде.
Пробвай с драйвера за вин2000. С него трябва да стане.
http://www.driverguide.com/guide/go2...g.php?id=88899
Потребителя е : Drivers
Паролата е: All
Опитай с тях
И аз имам същия скенер. Просто от диска със драйверите който са ти дали при покупката, си избираш пак Mira scan (както при 98), когато вече се появи прозореца за адване на нов скенер, избираш Add и от листата с многото скенери се спираш на EPPSCANER който е над Casio и от дясно ти е само Color flatscaner. Така ще си спестиш тегленето на новите драйвери. Ако имаш време за download, виж тук:
http://acerperipherals.nl/serviceand...cfm?product=27
Забравих да спомена че в CD-то драйверите са за 95/98/NT, но това да не те плаши. И под 2000 и под XP си бачкат перфектно. Да ти кажа чесно аз дръпнах и новите драйвери, ама то всяка версия им пише 3.42 ?! Вече 2 г го имам скенера и не виждам смисъл да тегля отново 14 мб за да видя моите стари. Успех
И аз съм със същия скенер и със същата операционна система. Използвам си старите драйвери от диска. Новите, колкото и странно да звучи, след като ги изтеглих изобщо неможах да подкарам скенера. Искам само да попитам svetliof този начин, който той описва със EPPScaner освен че успява явно да тръгне, запазва ли се функцията Hibernate? Защото с оригиналните драйвери изчезва, защото се наручава ACPI.
Какво ли не правих, но нито с новите, нито със старите драйвъри тръгна скенера.
До Whiskey - Не зная приятел, това го прочетох в manuala на 1 файл който дръпнах майче от оригиналния сайт. Нали и аз си търсих скоро новите драйвери. Иначе до преди от главната директория му давах да търси *.info файлове и той си го намираше, а тука вече бяха обяснили трика със скенера, който самите драйвери адваха, върви ги разбери. Но най-съм си доволен от 98-цата. По-малко се кача влака да почне да "пуфти" )
illuminator човек разбирам те 3дена се мъчих с драйверите на асера . Сега ще поровя и ще ти ги пратя .
Имам същия скенер .