Здравейте... Скоро имах странен проблем.... На едно момче в мрежата, което доста отскоро има компютър, му се претрупа С: и отидох да му помогна да го изпразним. След като поразчистих временните файлове, prefetch директорията, намалих Restore-то стигнах до нещо чудовищно: Temporary internet files = 2,8 GB ...Цялото С: му е 4,5... Естествено скритите фаилове ги бях пуснал да ги виждам, взлязох вътре, изтрих и тя стана 2,7GB. Не помогна и клийнмениджъра, който блокира. С много зор се сетих за нортъна, който беше изключен в момента, а кошчето преименувано. Дадох Purge и почна да трие и пчти накрая..... изключи. Даде син екран с надписа Hardware malfunktion... Момчето каза, че това ставало често....Понеже сметнах, че триенето касае основно харда, пуснах едно chkdsk, което поне на първо четене - Read only каза, че няма лоши сектори.... Не знам, и тока не беше много стабилен, ама... Но както и да е. Преди да изключи, нортън триеше някакви *.avi-та. След рестарта дадох пак да сканира за защитени и откри само 1. Purge - нах го и отидох в интернетската директория. Тя беше пак 2,7 Гига.... Рестартирах. Пак толкоз. Изключих нортън защитата на коша и пак рестартирах. Пак толкоз. Включих я, сканирах наново, трих и после пак я изключих. Пак рестартирах и пак толкоз. Празна директория 2,7 гигабайта. Дайте решение. Сигурно под ДОС ще стане нещо, но аз от дос хал хабер си нямам, а и системата му е NTFS. Не че няма дос и за нея, но.... Форматирането на С: също не е желано решение за момента....