Sunny, опитай да си смениш default browser - при мен нещата рязко се подобриха от това! Даже се отказах (засега) от преинсталацията.
Sunny, опитай да си смениш default browser - при мен нещата рязко се подобриха от това! Даже се отказах (засега) от преинсталацията.
Сега да споделя как се оправиха нещата при мен.
Преинсталирах, сложих антивирусна AVG, защото е по-лека, сложих за default browser Mozilla, спрях windows update - ще слагам само най-необходимите кръпки, от K-lite codek pack инсталирах само следните кодеци: DivX, Xvid, AC3, Vobsub. Инсталирах всички драйвери, качих си всички необходими програми, забраних messenger, system restore. След всичките процедури (компютърът работи като светкавица без никакво забавяне или замисляне) си направих копие на ОС с Norton Ghost и сега ако пак нещо реши да ми върти номера, ще си възвърна този перфектно работещ образ за около 5 минути[:D]
Това със update-ите не ми се вярва да е от тях понеже съм с всички критични и нямам проблем с никой от тях.
При мен нещата бяха следните: Два компа свързани в ЛАН единият АМД 2500 512мб рам другият селерон 1200 512 рам.модема е на АМД то и от него идва интернета.Такова голямо чакане се получаваше когато бяха свързани двата.Извадя ли кабела всичко си идваше на мястото.И последните драйвери на ЛАН картите ли не слагах оправяше се до следващото рестартиране.Преинсталирах ХР тата и на двата и все тая.Накрая оставих само по един акаунт и на двата компа и от там инсталирах всички драйвери и програми вклч.Нортон IS 2003.Но основно си поиграх с настройките на ЛАН а и всичко си дойде на мястото.Според мен проблема бе точно в тези настройки и Нортон IS.Ако съм помогнал с нещо ще се радвам.А иначе да ми отвори един офис документ падаше доста чакане.Същото и с десен бутон на мишката.