Takamm...
Sled dulug spor sus mnogoovajavaniq Ivan, reshih da napisha posting tuk za da moje pone niakoi da mu obesni sled kato ne mi viarva na mene.
Znachi spored nego kogato az mu plashtam za 392 kbps tova oznachava che input+output = 392 kbps, a spored mene 392 kbps oznachava 392 input i 392 output.
Primer v za6tita shte dam po niakolko nachina. Ediniat nachin e
kato si kupite modem - sus skorost 14,400 kbps toi moje ednovremenno da iprashta 14,400 i da poluchava 14,400 kbps - ako niakoi ne e ubeden da si pusne programa za Razgovor po telefona i da vidi natovarvaneto na modema i da se uveri.
2-ri primer. Kogato plashtah na Natovarvane na procent ot liniata - i plashtah za natovarvane 30%
tova oznachavashe 30% input i 30% output ot liniata na 33,600 kbps. Koeto grupo shte reche okolo 11,000 kbps input i 11,000 output na PULNO natovarvane.
Da vzemem edna 100 Mbps mreja ( 3-ti primer ) mojesh ednovremenno da uploadvash na 100 Mbps ( tova realno nemoje da se postigne, no ako 5 PC-ta uploadvat i 5 PC-ta downloadvat ot drugi PC-ta ) moje da se vidi na Switch na 3com ( te imat grafiki i lampichki za natovarvaneto ) ima 1 red lampichki i kogato 5 PC-ta downloadvat na obshta skorost ot 100 Mbps ( sredno po 2 realni Mbps na komputer ) natovarvaneto e na 50% koeto potvurjdava moita teoriq. Molia horata koito sa suglasni ili suotvetno ne sa suglasni s men - da napishat za da mogat da mu obesniat na ivan.
Blagodaria